Investiţii de pînă la la 500.000 de euro pentru start-up-uri şi companii în dezvoltare

Antreprenorii care caută o sursă de finanţare pentru afacerea lor se pot înscrie, pînă în 8 iunie, în programul Start&Grow 2014, pentru a contacta antreprenori dispuşi să investească pînă la 500.000 de euro în start-up-uri şi companii în dezvoltare.

Start&Grow 2014 este un program lansat de startups.ro pentru a susţine dezvoltarea unor afaceri promiţătoare, ajutîndu-i pe antreprenori să intre în legătură cu investitori care să îi sprijine să îşi ducă afacerea la un nivel superior. Programul se adresează celor care au propria afacere sau urmează să lanseze un start-up şi au nevoie de un partener financiar pentru dezvoltare pe termen mediu şi lung. Cei selectaţi în program vor beneficia gratuit de mentoring şi know-how de business, însă finanţarea se acordă în schimbul unui procent minoritar din companie, stabilit de antreprenori împreună cu investitorii.

In aceasta rundă a programului Start&Grow 2014, investitorii sînt Alin Giurea şi Radu Tudorache. Alin Giurea este un antreprenor cu experienţă de aproape 30 de ani, care a făcut ca Pambac, compania pe care a condus-o în ultimii ani, să ajungă la o cifră de afaceri de peste 50 de milioane de euro. Radu Tudorache este un antreprenor care gestionează afaceri în diferite domenii (producţie, servicii pentru companii şi educatie), fiind şi un investitor în programe de mentoring sau finanţare a start-up-urilor, gen Arena Leilor. Cei doi, alături de Todi Pruteanu (business strategy manager Microsoft Romania), Cătălin Tenita (managing partner Treeworks), Daniel Ţigănilă (consultant în investiţii) şi Cristina Alexandru (co-fondator startups.ro) îi vor ajuta gratuit cu mentoring şi know-how de business pe cei selectaţi în program.

Articol complet: Faclia

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

3 × 3 =