Portofoliu

În cei 15 ani de activitate ca și expert evaluator am întocmit numeroase lucrări de evaluare și reevaluare, atât pentru clienți persoane juridice, cât și persoane fizice.

Diversitatea de proprietăți mobiliare și imobiliare evaluate până în prezent este complexă, constând în evaluări de proprietăți rezidențiale, industriale, agricole, hoteliere și comerciale. Experiența acumulată de membrii echipei noastre ne permite să întocmim pentru clienți rapoarte de evaluare pentru o gamă largă de proprietăți precum terenuri extravilane, fânațe, intravilane libere sau construite, proprietăți incluzând construcții cu destinații diverse, precum birouri, centre de afaceri, locuințe în clădiri individuale sau apartamente în blocuri de locuințe și în vile, spații comerciale, de depozitare, clădiri industriale, construcții agricole, construcții cu destinație specială.

Societatea noastră mizează pe o transparență totală în relația evaluator – client, scopul final fiind încheierea cu succes a misiunii de evaluare și satisfacerea clientului nostru la cel mai înalt nivel profesional și calitativ privind estimarea valorii de piață și consultanței în afaceri.

Lista clienților și partenerilor noștri reprezintă cartea noastră de vizită. Societatea noastră deține în portofoliul de clienți, companii importante din diferite domenii de activitate.