Oferta de promovare

Cine este „Transilvania Regional Business”

„Transilvania Regional Business” este un site de știri cu preponderenţă din domeniul economic euro-regional, care să vină în întâmpinarea oamenilor de afaceri ce doresc să investească, să deruleze afaceri în regiunea Transilvaniei, dar si în euro-regiunile învecinate, inclusiv din Ungaria, Ucraina si Republica Moldova.
„Transilvania Regional Business” prezintă realitatea economică – influenţată de factorii politici si sociali, scoţând în evidenţă oportunităţile de afaceri, beneficiile sau riscurile derulării unor afaceri în zona prezentată mai sus.
„Transilvania Regional Business” este o platformă pentru managementul riscului în afaceri regionale, euro-regionale si transfrontaliere.

 

Cine sunt cititorii „Transilvania Regional Business”

Grupul cititorilor este format din persoanele active, cu vârste cuprinse între 25 si 55 ani, cu studii superioare, cu venituri medii si peste medii, care ocupă poziţii de middle si top management sau care au propria afacere, dar si din decidenţii din mediul public.

 

Ce oferă „Transilvania Regional Business”

„Transilvania Regional Business” oferă:
– Oportunitatea comandării de studii, sondaje si analize politico-economico-financiare din zona prezentată mai sus.
– Spaţiu publicitar:
  • leaderboard (banner asociat brandului de site – header): 720×90;
  • banner orizontal (homepage, top, bottom or inline article): 720×90;
  • rectangle banner (sidebar or inline article): 300×250;
  • background banner;
– Marketing de conţinut: realizarea şi postarea de articole-advertoriale (articole sponsorizate) – plata per articol, funcţie de complexitatea domeniului de activitate.
 

Pentru orice comenzi, contactaţi-ne la e-mail: office@trb.ro