Yep!Moldova oferă granturi nerambursabile de până la 2000 EUR pentru startupuri

  Pe 31 martie, începe a 8-a ediție a programului internațional Yep!Startup Pre-accelerator, lansat de Yep!Moldova. Programul de pre-accelerare sprijină antreprenorii care vor să lanseze produse scalabile pe piața externă, oferind granturi, expertiză și acces la o rețea internațională de mentori și investitori.

  În acest an, pentru prima dată la Chișinău, Yep!Moldova organizează un batch comun pentru Moldova și Ucraina, startupurile având ocazia să lucreze împreună, să creeze o comunitate, să dezvolte networking și să facă schimb de idei. La program pot aplica echipe care doresc să scaleze produsul, să facă upgrade afacerilor și să ridice investiții.

  Dacă sunteți acest antreprenor, vă așteptăm începând cu 31 martie în programul nostru Yep!Startup Pre-accelerator.

  Înregistrați-vă aici la programul de pre-accelerare.

  Yep!Startup Pre-accelerator are o durată de 2 luni, iar participanții pot primi:

  • Granturi nerambursabile de până la 2000 EUR;
  • Suport și feedback din partea mentorilor YEP – manageri de top din companii precum Cisco, Genesis Investment Fund, Deloitte, și fondatori de startupuri precum Axon Partners, Gravitec etc.;
  • Pregătirea pitch deck cu mentori și traineri specializați;
  • Acces mai ușor în acceleratorul Startup Wise Guys – partenerul YEP, unde pot fi ridicate investiții de până la 100k EUR;
  • Networking cu experți din Europa, Israel, SUA.

  Datorită parteneriatului Yep!Moldova cu Garage48 și Startup Wise Guys, participanții pre-acceleratorului nostru beneficiază de expertiză triplă și de posibilitatea de a accesa mai ușor 3 programe de accelerare europene.

  Dacă aveți în rândul prietenilor și colegilor, persoane care vor să beneficieze de această oportunitate, faceți un share, astfel încât informația să ajungă și la ei. Link de înregistrare la programul de pre-accelerare: https://forms.gle/sU3jTPx8PdFyD1odA

  Participarea la Yep!Startup Pre-accelerator este gratuită, toate costurile fiind acoperite de finanțatori. De asemenea, nu percepem cotă parte din afacere.

  În ultimii 3 ani, startupurile YEP au reușit să ridice granturi și investiții de peste 500 000 $. În total prin programele noastre au fost dezvoltate 350 de startupuri din Ucraina și Moldova din domenii precum: aviație, fintech (cryptocurrency, NFT), medtech (psihologie, echipamente medicale inovative), agtech (produse hardware), createch (animație, muzică), edtech, turism etc.

  Despre Yep!Moldova

  Yep!Moldova este o organizație care dezvoltă early stage startups. Începând cu anul 2016, Yep a organizat 7 ediții de Pre-accelerare, 10 Hackathoane și Ideathoane, 100 de evenimente locale, regionale și internaționale, pentru elevi, studenți și antreprenori inovativi, la care au participat peste 5000 de persoane. Misiunea Yep!Moldova este să dezvolte afaceri inovative și startupuri în Republica Moldova, lucrând cu mentori și experți de talie internațională. Noi acordăm susținere antreprenorilor care vor să lanseze produse ce pot fi accesate world wide, transmitem din experiența noastră de peste 20 ani în dezvoltarea afacerilor și facem conexiuni cu o rețea europeană de mentori și investitori.

  Acest proiect este implementat de Generația NIKA în parteneriat cu Garage48, finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Estoniei în cadrul Fondului pentru Dezvoltare și Ajutor Umanitar.

  NU SUNT COMENTARII

  Transmiteti un mesaj

  5 + five =