Începe preînscrierea pentru sesiunea a doua aferentă Măsurii 1 – Microgranturi

  fonduri europene

  Astăzi, 18.10.2021, începe preînscrierea pentru sesiunea a doua aferente Măsurii 1 – Microgranturi. Ministerul economiei, antreprenoriatului și turismului invită noii aplicanți eligibili, respectiv Întreprinderi Individuale, Întreprinderi Familiale, Profesii Liberale, dar și pe cei din restul de categorii eligibile care nu au cont, să înregistreze cu semnătură electronică datele reprezentantului legal/împuternicit, cât și datelor IMM/PFA/ONG/CMI/II/IF/profesie liberală, date cu care se vor înscrie începând cu data de 25 octombrie 2021, ora 10.00, în cadrul sesiunii a doua aferente măsurii de Finanțare “Microgranturi”.

  Ministerul precizează că aplicanții care sunt deja înscriși în platforma informatică  vor putea utiliza aceste conturi în noua sesiune cu obligativitatea de a regenera, semna și reîncarca declarațiile și documentele actualizate.

  Documentația măsurii publicată în Monitorul Oficial nr. 989 din data de 15.10.2021 se afla pe site-ul institutiei la adresa http://www.economie.gov.ro/anunt-privind-procedura-de-implementare-a-sesiunii-a-2-a-pentru-masura-1-microgranturi

  Linkul de preînscriere este activ la adresa https://granturi.imm.gov.ro/auth/login, iar numărul de call center disponibil pentru suport și asistență tehnică este 0219059!

  NU SUNT COMENTARII

  Transmiteti un mesaj

  3 × 3 =