Un startup românesc care își propune să schimbe procesul de recrutare

  Jobful este un startup românesc care își propune să schimbe procesul de recrutare, inspirat fiind de cifrele îngrijorătoare din industrie. Compania va fi listată pe SeedBlink, marcând prima dată când platforma listează un bridge până la o finanțare ulterioară de Serie A.

  Campania derulată pe SeedBlink reprezintă o rundă intermediară, 200.000 EUR fiind acum disponibili pentru investiție pe SeedBlink, dintr-un total de 525.000 EUR. Runda este de tip bridge, fiind inițiată în iulie anul curent când un grup de angeli, printre care și Oliver Hehl (Angel investor & Advisor), a angajat 250.000 EUR, urmată de o faza ulterioară în octombrie, când Jobful a mai primit angajamente în valoare de 75.000 EUR de la 2 investitori privați, printre care și Andrei Gaman (Angel investor & Advisor).

  Jobful Career Platform este o soluție SaaS personalizată end-to-end și care folosește gamification, cu scopul de a ajuta companiile să atragă, să interacționeze cu și să angajeze candidații cei mai potriviți. Jobful Career Platform conectează canalele de sourcing și sistemul de management al aplicanților prin pagina de cariera.

  Jobful a fost lansat în urmă cu doi ani și jumătate, ca o platformă de recrutare gamificată care ajută companiile să răspundă nevoilor de achiziție de personal într-un mod mai eficient. După validarea produsului și a eficacității acestuia, a fost transformat într-o soluție globală care adresează și îmbunătățește procesele de recrutare.

  SeedBlink este cea mai mare platformă de equity crowdfunding din Europa de Sud-Est, atât din punctul de vedere al sumelor tranzacționate cât și al numărului de investitori, oferind celor interesați o metodă simplă de a investi în startup-uri inovative. Candidații preferați listați pe SeedBlink sunt startup-urile inovative cu tracțiune dovedită, cu un MVP deja testat, etice și având un model de afaceri clar, articulat, cu potențial de dezvoltare atât pe piața locală cât și pe piețele internaționale. Misiunea SeedBlink este să democratizeze investițiile în startup-uri și să dezvolte mediul antreprenorial inovator din regiune.

  „Catalizatorul succesului Jobful de până acum a fost, în multe situații, nerăbdarea constantă de a duce acest business la următorul nivel. Ne-am adaptat rapid contextului generat de actuala criză de sănătate și pivotăm acum către piața din Statele Unite. Suntem bucuroși să lansăm această campanie alături de SeedBlink și să oferim mediului de business din România oportunitatea de a se alătura parcursului Jobful, de a contribui și de a beneficia de rezultatele acestui startup,” a declarat Mihai Cepoi, CEO și co-founder Jobful.

  Campania SeedBlink reprezintă un o rundă intermediară, întrucât compania dorește să își crească investiția pe piața SUA, pe baza experienței și testelor pe care le-a efectuat deja și să închidă runda de Seed în T2 din 2021.

  Este prima dată când listăm un bridge până la o finanțare ulterioară Serie A, utilizat de companie pentru a valida tracțiunea necesară unei evaluări mai mari. Este un produs cu ajutorul căruia ajutăm Jobful să facă pasul către finanțare structurată pe de-o parte, și dezvoltare accelerată pe de altă parte. Suntem mândri să fim aici și să putem oferi această oportunitate investitorilor SeedBlink,” declară Andrei Dudoiu, CEO și Co-Fondator SeedBlink.

  Pașii următori rundei actuale de finanțare de tip bridge sunt:

  • Investiții în strategia globală de marketing pentru generarea de clienți potențiali de inbound și outbound;
  • Investiții în reprezentanți de vânzări de vârf dedicați pieței din SUA – Sales Manager și Channel Manager;
  • Investiții în echipa de dezvoltare pentru a optimiza și automatiza implementarea;
  • Continuarea investiției în capabilității de inovare pentru inteligență artificială / machine learning și mecanicile de gamification.

  Prioritățile și etapele actuale ale Jobful sunt:

  • confirmarea noului model de business SaaS într-un mod scalabil și previzibil (T1 2021)
  • depășirea sumei de 30.000 EUR venituri recurente lunare (MRR, T1 2021)
  • aducerea unui investitor instituțional (Seed, T2 2021)

  NU SUNT COMENTARII

  Transmiteti un mesaj

  18 + four =