Raiffeisen Bank si QUALITANCE dezvolta platforma online pentru credite IMM

  rbi

  Raiffeisen Bank si QUALITANCE anunta dezvoltarea unei platforme 100% online pentru creditarea intreprinderilor mici si mijlocii. Produsul se afla in etapa de testare cu un grup limitat de clienti ai bancii, urmand ca in 2021, prin noile functionalitati implementate, sa fie disponibil pentru toti clientii IMM ai bancii.

  Platforma digitala, al carei proces de dezvoltare a inceput anul acesta, isi propune sa ofere o experienta diferita si eficienta de care intreprinderile mici si mijlocii au nevoie pentru a-si accelera, la randul lor, dezvoltarea in contextul actual. Intregul flux de operatiuni, de la transmiterea ofertei pana la acordarea efectiva a finantarii, se va automatiza complet, un parcurs de creditare de doar cateva minute. Cele mai importante beneficii pe care platforma le aduce clientilor, in urma opiniilor companiilor care au testat-o, sunt rapiditatea in parcurgerea procesului de creditare, respectiv simplitatea si usurinta experientei prin eliminarea etapelor birocratice si a vizitelor in sucursala. In configurarea platformei, s-a pus accentul pe simplificarea interactiunii clientilor cu banca, dar si pe securitatea datelor utilizatorilor.

  „Contextul pandemic ne-a demonstrat ca nevoia de accesare a fondurilor pentru sustinerea si dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii este nu doar reala, ci si imediata. Am accelerat, asadar, dezvoltarea acestei platforme digitale alaturi de QUALITANCE, intelegand specificul clientilor nostri si provocarile acestora. Am testat intens intregul proces alaturi de un grup restrans de companii, iar feedback-ul pozitiv pe care l-am primit ne motiveaza sa continuam dezvoltarea si sa facem disponibil acest instrument de creditare rapid si eficient pentru toti clientii nostri IMM, pana la sfarsitul anului viitor”, declara Vladimir Kalinov, Vicepresedinte Retail Raiffeisen Bank.

  „Suntem onorati ca, alaturi de Raiffeisen Bank, avem oportunitatea sa ajutam companiile mici si mijlocii in aceasta perioada plina de provocari. Acest prim succes in colaborarea noastra este rezultatul unei calatorii accelerate, in care am reusit in timp record sa reducem complexitatea si stresul financiar pentru companii. Satisfactia noastra este cu atat mai mare cu cat am regasit in Raiffeisen Bank un partener extrem de dedicat in a crea impact si valoare de lunga durata pentru clientii sai”, completeaza Mike Parsons, CEO QUALITANCE.

  Platforma digitala de creditare creata de QUALITANCE pentru Raiffeisen Bank a fost dezvoltata in timp record, din martie pana in noiembrie, parcurgand in ritm accelerat etapele de design, implementare si testare cu o parte din clientii bancii. Platforma a fost construita pe o arhitectura scalabila de microservicii integrate cu sistemele existente ale bancii, in baza unor metodologii de lucru de tipul agile, design thinking, rapid prototyping.

  NU SUNT COMENTARII

  Transmiteti un mesaj

  seventeen + 15 =