Moldova Business Week 2020 se desfășoară în format digital

moldova business week

În perioada 19-20 noiembrie 2020, se va desfășura în format digital cea de-a VII-a ediție a forumului Moldova Business Week, eveniment organizat de către Agenția de Investiții a R. Moldova. Astfel, comunitatea de afaceri locală și internațională va explora noile tendințe globale și va descoperi potențialul investițional al Republicii Moldova.

Referindu-se la evenimentul din acest an, directoarea Agenției de Investiții, doamna Rodica Verbeniuc, a declarat că „Programul din acest an se va concentra pe o combinație armonioasă între partajarea globală a cunoștințelor și prezentările companiilor locale care caută investiții și parteneriat. Alăturându-se acestui eveniment, vizionari de talie mondială își vor împărtăși ideile cu privire la provocările care trebuie abordate alături de calea către noua realitate economică. Platforma MBW-2020 va oferi conținut și caracteristici relevante, care vor aduce evenimentul la un nou nivel de implicare și interactivitate între participanți, precum și menținerea rețelelor la baza experienței evenimentului, cum ar fi: Ceremonia de deschidere, Oaspeții globali, Sesiunea plenară cu prezentarea țării, Povești de marcă super, Pitch – sesiuni împărțite pe sectoare economice, întâlniri One2One.”

Moldova Business Week este cea mai mare platformă economică a R. Moldova, creată cu scopul de a promova imaginea acestei țări, de a stimula fluxurile de investiții, de a informa despre oportunitățile oferite de către Guvernul moldovenesc, de a analiza tendințele din domeniu, dar și de a prezenta istoriile de succes ale proiectelor de investiții realizate în R. Moldova.

Ediția din acest an a Moldova Business Week oferă participanților șansa de a explora strategiile schimbărilor globale prin prisma invitaților speciali, vizionari de talie mondială și oameni de afaceri:

Michio Kaku – fizician și futurolog american de origine japoneză, autor al multor cărți devenite bestseller, cunoscut speaker și influencer. De asemenea, este cofondator al teoriei corzilor și profesor la catedra de fizică teoretică Henry Semat de la Graduate Center, City University din New York. În calitate de futurist, Kaku prezice tendințe care afectează afacerile, finanțele și modul nostru de viață.

Binod Kumar Chaudhary – om de afaceri, om politic și filantrop nepalez. Este președinte al Grupului Chaudhary Nepal și al CG Corp Global, care cuprinde 160 de companii și 123 de branduri. A fost recunoscut ca fiind cea mai bogată persoană din Nepal și singurul miliardar al țării, având o avere netă estimată la 1,7 miliarde de dolari în 2019.

La eveniment vor participa și alți invitați internaționali, vorbitori guvernamentali și reprezentanți ai mediului de afaceri național. De la speakerii MBW 2020 participanții vor afla despre impactul megatrendurilor asupra lanțurilor valorice globale și investițiilor străine directe, dar și despre modul în care Moldova poate depăși așteptările investitorilor, oferind acces la o piață de peste 1 miliard de potențiali consumatori.

Totodată, platforma forumului va fi locul unde-și vor prezenta profilul investițional și oferta de parteneriat companii din domeniile TIC, BPO, electronică, fashion și sectorul agroalimentar. Tot în cadrul evenimentului, super-brandurile „Made in Moldova” vor împărtăși experiența ascensiunii lor pe plan global, servind drept sursă de inspirație pentru alți antreprenori.

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

1 × one =