Laurențiu Mihai: 25 de Sfaturi pentru Investitii Imobiliare profitabile

vector estate

„Tot mai multe persoane din jurul meu se gândesc la investiții în imobiliare în perioada următoare”. Așa își începe cel mai recent articol expertul în educație financiară Laurențiu Mihai. Chiar în context de criză, se pare că interesul în imobiliare a rămas destul de crescut și mă bucur de acest lucru.

Chiar dacă mulți așteaptă reduceri de prețuri, consider că acestea nu vor veni sau nu vor veni în marile orașe. Reducerile apar în orașe care sunt în scădere la nivel de populație și cred că este un risc mare de a investi într-un oraș care se află într-o depopularizare continuă.

Investițiile în imobiliare au rămas cele mai atractive și cele mai cunoscute din România. Cred că majoritatea românilor, când se gândesc la investiții, se gândesc la imobiliare.

Pentru o persoană neinformată, domeniul de investiții în imobiliare poate fi unul destul de complicat și de aceea este bine să te interesezi foarte mult înainte.

Pentru a evita orice fel de decizie neinspirată trebuie să ai în vedere câteva lucruri, de aceea poți ține cont de aceste sfaturi care te vor ajuta. Sunt sfaturi pe care le-am scris din experiența acumulată personal dar și din multe alte studii de caz văzute la alte persoane.

Vor vorbi mai mult despre investițiile imobiliare în care tu cumperi un apartament și îl oferi spre închiriere. Acestea sunt cele mai frecvente în România.

25 de Sfaturi pentru Investitii Imobiliare profitabile

1. Studiază bine domeniul

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te informezi cât mai bine cu privire la imobiliare. Nu te avânta să faci investiții, dacă nu ai înțeles cât mai bine lucrurile. Pentru a te informa, poți citi cărți despre aceste investiții sau diverse ghiduri.

Dacă vei învăța cât mai multe lucruri despre investițiile pe piață imobiliară, va fi mult mai ușor pentru tine și vei putea diminua în acest fel cât mai mult riscurile.

Chiar dacă pare ușor, să știi că nu este. Nu este nici atunci când va fi nevoie să amenajezi sau să administrezi o locuință. Dacă nu ai timp măcar 1-2 ore pe lună, atunci poate nu este potrivit pentru tine.

Investițiile imobiliare necesită o organizare bună. După ce reușești să o realizezi, va fi nevoie lună de lună de monitorizare, management, ca profitul tău să fie cel scontat.

Nu se termină după ce ai făcut achiziția. Munca abia de atunci începe. Pentru a afla ce trebuie făcut citește continuarea articolului aici

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

thirteen − nine =