Oameni și Companii a lansat programul transfrontalier ”Integrare Economică Europeană”

  electorală

  40 de lideri de opinie din România și Republica Moldova, antreprenori, reprezentanți ai instituțiilor publice, europarlamentari și miniștri, executivi din cele mai importante asociații de business advocacy au participat la prima dezbatere video din cadrul  programului de comunicare profesională transfrontalieră Integrare Economică Europeană. Tema ediției a fost ”Presiunea asupra activității economice în era post Covid -19. Rolul bunelor practici de reglementare și control pentru ieșirea din criză”.

  Pandemia de Coronavirus are un impact dramatic la nivel mondial și reprezintă un punct de cotitură în reevaluarea parteneriatelor comerciale  europene. În acest context, un efort bilateral al mediului de afaceri româno-moldovenesc, centrat pe identificarea de soluții pentru ieșirea din criză, adoptarea și aplicarea modelelor europene de succes, care să conducă la identificarea unor reale oportunități de afaceri pot reprezenta o soluție pentru dezvoltarea pe termen mediu și lung.

  Programul ”Integrare Economică Europeană” urmărește coagularea unei comunități de lideri care să susțină schimbul de bune practici și să faciliteze discuțiile și dezbaterile mediului de afaceri din estul Europei pe calea integrării economice europene, astfel încât prin cooperarea între regiuni și organizații să se identifice soluții care pot fi implementate eficient.

  La această primă ediție au participat din Republica Moldova reprezentanți ai EBA, AMCHAM, FIC, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, ODIM, CALM, Asociția Patronală MĂR, Agenția Națională de Investiții, Agenția Națională pentru Sănătate Publică, ANOFM și Ministerul Economiei și al Infrastructurii. Au avut alocuțiuni speciale Europarlamentarul Dragoș Pîslaru și Președintele Camerei Consultanților Fiscali, fostul ministru Dan Manolescu. Managerii grupului Purcari și ai fondului de investitii EquiLiant Capital au avut, de asemenea, intervenții în timpul dezbaterii.

  Programul Integrare Economica Europeana, dezvoltat de Oameni și Companii în colaborare cu Ad Interim Consultum și Camera de Comerț și Industrie Iași, va continua cu întâlniri  lunare și are o secțiune dedicată pe platforma GlobalManager.ro.

  GlobalManager.ro are +700 de abonați, executivi și antreprenori și este una din cele 19 platforme digitale adresate unor comunități business și profesionale dezvoltate de Oameni și Companii.

  NU SUNT COMENTARII

  Transmiteti un mesaj

  20 − sixteen =