Marile festivaluri ale Clujului – povestea continuă în 2021

spectacole

Marile festivaluri care urmau să se desfășoare în acest an la Cluj-Napoca își vor continua povestea în anul 2021 datorită incertitudinii generate de criza pandemică dar și a deciziilor autorităților privind distanțarea socială.

Organizatorii „Untold” și „Neversea” au anunțat că își asumă amânarea celor două festivaluri pentru anul 2021, nu înainte de a mulțumi tuturor celor care au contribuit în ultimii 5 ani la scrierea celor mai frumoase capitole și povestiri în minunatele călătorii Untold și Neversea.

Decizia a fost luată în contextul incertitudinii care planează asupra modalităților de desfășurare în perioada imediat următoare a evenimentelor culturale cu mulți participanți, dar și a faptului că Ministerul Culturii a trimis în Parlament un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane până pe 31 august 2020.

Chiar dacă „ la finele anului 2019, s-a pornit la drum pentru edițiile din 2020 cu foarte multă încredere, cu planuri și idei de excepție, cu mulți artiști pregătiți să vină în premieră în România, cu noi proiecte și noi campanii”, anul 2020 a venit cu o criză fără precedent care a dus la amânarea celor două evenimente pentru anul 2021.

Cei care au cumpărat abonamente și bilete pentru edițiile din acest an au posibilitatea de a le transforma în abonamente și bilete Anytime, care garantează accesul la una dintre următoarele trei ediții.

Cei care se vor afla în imposibilitatea de a participa la ediția din 2021 vor putea opta pentru refund în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021.

„Untold” era programat în perioada 31 iulie – 2 august 2020 la Cluj-Napoca, iar „Neversea”, în perioada 2 – 6 iulie 2020 la Constanța.

De asemenea, organizatorii „Electric Castle” au anunțat oficial marți că ediția a 8-a a festivalului de la Cluj se amână pentru perioada 14 – 18 iulie 2021.

Ei precizează că toate biletele achiziționate pentru ediția a 8-a rămân valabile, iar noi detalii și opțiuni vor fi anunțate în următoarele zile.
Electric Castle era programat în perioada 15-19 iulie 2020 la Castelul Banffy din comuna Bonțida.

Și organizatorii Festivalului „Jazz in the Park”, aflat la ediția a 8-a, au anunțat că evenimentul se amână pentru 2021, din cauza pandemiei de COVID-19 și având în vedere restricțiile impuse de autorități. Festivalul programat în acest an între 25 și 28 iunie, în Parcul Central din Cluj-Napoca, se amână pentru 24-27 iunie 2021.

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

10 − two =