Târgul de Cariere se mută în online

  Târgul de Cariere

  De mai bine de 15 ani, Târgul de Cariere a adus comunităților din mai multe orașe din România și Republica Moldova evenimente de recrutare și employer branding, implementate în spații largi și generoase, pentru ca potențialii angajați să se poată întâlni direct cu companiile angajatoare, să poată dialoga și analiza ofertele acestora și chiar să poată participa la interviuri organizate pe loc.

  Cum se transformă Târgul de Cariere într-un eveniment digital?

  În contextul actual, în care distanțarea socială este importantă pentru sănătatea noastră, evenimentele mari, de peste câteva sute și chiar mii de oameni trebuie regândite. Companiile au nevoie în continuare de angajați, iar oamenii au nevoie în continuare de locuri de muncă. Iar cea mai simplă metodă prin care cei de la TdC pot veni în continuare în întâmpinarea nevoilor ambelor părți, este să organizeze Târgul de Cariere Digital!

  Târgul de Cariere Digital, o premieră în domeniul evenimentelor de recrutare și employer branding, construiește o experiență virtuală complexă, transformând evenimentele offline în oportunități de promovare și recrutare online.

  Concret, vor exista cinci evenimente virtuale, dedicate orașelor Cluj, Iași, Mureș, Chișinău și Oradea, în fiecare dintre ele implementând un mix de aplicații online și transmisii video live, a companiilor angajatoare, precum și a posturilor lor disponibile, din domenii diverse.

  Evenimentele digitale vor cuprinde emisii în direct, vizitarea virtuală a standurilor companiilor angajatoare, aplicări online și în timp real la posturile disponibile, webinarii, precum și o serie de prezentări virtuale ale unor speakeri motivaționali, din seria conferințelor I love my job.

  Cum poate o companie recruta la Târgul de Cariere Digital?

  Companiile participante la Târgul de Cariere Digital vor recruta exclusiv online. Promovarea imaginii de brand, precum și a posturilor vacante se face concomitent pe canalele noastre de social media (Facebook, Linkedin), pe websiteul nostru și mai ales în cadrul evenimentului digital dedicat, prin emisii LIVE.

  Pe parcursul emisiei digitale, care va dura câteva ore pe zi, companiile angajatoare se pot prezenta candidaților prin video-uri de prezentare sau chiar prin prezență fizică în platourile Târgul de Cariere, pot participa sau chiar modera webinarii cu diverși invitați în emisia directă și pot prezenta unui public larg oferta de locuri de muncă. În contextul actual, potențialii angajați își petrec majoritatea timpului în mediul online, acesta având cea mai bună expunere pentru mesajele de comunicare direcționate către ei.

  În plus, strategia de recrutare digitală eficientizează procesul de angajare, îmbunătățind în același timp și experiența candidaților. Recrutarea se realizează în siguranță, iar interviurile pot fi stabilite de asemenea, tot în mediul online.

  Cum poate cineva să se angajeze la Târgul de Cariere Digital

  Dacă te afli în căutarea unui loc de muncă în această perioadă, cel mai sigur și eficient loc în care poți aplica pentru jobul dorit, este ONLINE. În contextul actual de distanțare socială, mediul online devine locul unde au loc majoritatea tranzacțiilor și interacțiunilor între oameni. Așa că, este firesc să cauți, să aplici și să găsești locul de muncă potrivit pentru tine. 

  Domeniile din care provin companiile care angajează în această perioadă s-au modificat în ultima vreme, datorită contextului în care ne aflăm. Astfel că s-ar putea ca jobul așteptat de mult, să fie acum oferit de o companie atractivă. Există și posibilitatea reconversiei profesionale, iar experții TdC sunt pregătiți să asigure consilere și în acest sens. 

  Fii prezent în mediul online în zilele evenimentelor TdC digitale, urmărește emisiunile live, fă cunoștință cu companiile participante și află mai multe despre joburile pe care acestea le oferă. Vei avea posibilitatea să intri în direct cu angajatorii, vei putea urmări traininguri și webinarii online, susținute de consilieri, psihologi sau specialiști pe diverse domenii.

  Prezentările din cadrul Târgul de Cariere Digital, webinariile și intervențiile companiilor va fi difuzate LIVE pe pagina de Facebook, în ziua evenimentului. Consultă lista de evenimente și participă la cele care te interesează în mod direct: Evenimente de recurtare digitale

  Între timp, aplicațiile online pot fi realizate pe websiteul TdC la posturile deja listate: www.cariere.targuldecariere.ro 

  Program joi,  14 mai 2020

  • 11:00 – Târgul de Cariere Digital Cluj – prezentat de Andi Daiszler
  • 11:30 – I love my job cu IRINA RIMES 
  • 12:00 – Webinar Vertiv – Next Generation
  • 13:00 – I love my job training session cu ANDRADA ALB
  • 14:00 – I love my job training session cu GABRIELA MARTIN
  • 15:30 – I love my job cu DORU ȘUPEALĂ

  Program vineri,  15 mai 2020

  • 11:30 – I love my job cu IULIA GEORGESCU
  • 12:00 – Webinar ITIVITI
  • 13:00 – I love my job cu GABRIEL MUNTEANU
  • 14:00 – I love my job cu MĂDALINA HODOROG
  • 15:30 – I love my job cu POP IULIA DIANA

  NU SUNT COMENTARII

  Transmiteti un mesaj

  fourteen − eleven =