ZEL „Bălți” – 10 ani de activitate

ZEL „Bălți”

În primăvara anului 2010, un grup de oameni motivați și determinați au reușit să creeze și să lanseze activitatea Zonei Economice Libere „Bălți”, care a devenit în câțiva ani un reper în procesul de revitalizare a industriei R. Moldova și dezvoltare regională.

Totul a început în momentul în care voința unui om foarte determinat să aducă plus valoare în R. Moldova s-a întâlnit cu dorința conducerii grupului DRÄXLMAIER să-și deschidă o unitate de producție într-una din zonele economice libere din R. Moldova.

Aici se poate citi cum a apărut Zona Economică Liberă „Bălți”: ZEL „Bălți” – reper pentru revitalizarea industriei moldovenești

La data de 23 martie 2020, s-au împlinit 10 ani de activitate ai Zonei Economice Libere „BĂLȚI”. Pe parcursul acestor ani, au fost atrase mai multe proiecte investiționale ce au dus la dezvoltarea socio-economică locală, regională și națională. Dezvoltarea infrastructurii, crearea locurilor de muncă, plăți în bugetul de stat sunt o parte din beneficiile activității ZELB.

Plus valoarea creată de ZEL „Bălți” nu a constat doar în dezvoltare de infrastructură sau în plăți la bugetul de stat, ci și în dezvoltarea în R. Moldova a unei culturi organizaționale sănătoase, durabile și care este centrată pe om: De ce este diferită cultura organizațională de la GEBAUER&GRILLER din cadrul ZEL „Bălți”

Prin urmare, ZELB se bucură de succes și este considerată un pilon important în dezvoltarea industriei moldovenești, dar și a economiei naționale.

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

fifteen + six =