Cine sunt deputații din PD care pun „țara la cale” împreună cu Igor Dodon

Dodon

Președintele Igor Dodon recunoaște că se vede „câteodată” cu cel puțin doi deputați de la PD, iar în cadrul ședințelor „de seară” aceștia vin cu inițiative pentru Guvernul Chicu, care a fost învestit la inițiativa sa, menționează Ziarul Național. Declarații în acest sens au fost făcute astăzi, în cadrul tradiționalei conferințe de luni, în cadrul căreia șeful statului anunță agenda Executivului său.

Astfel, Igor Dodon spune că nu e adevărat că deputații Pavel Filip și Dumitru Diacov participă, de rând cu premierul Ion Chicu și președintele parlamentului, Zinaida Greceanîi, la ședințele de luni, de la ora 8.00, dar asta nu înseamnă că nu există comunicare cu PD.

Voi credeți că ei (Pavel Filip și Dumitru Diacov) se ascund prin WC-uri pe aici? Doar voi filmați tot timpul… Luni dimineața, la ora 8.00, acești domni pe care i-ați menționat nu vin la ședința noastră. Dar seara, câteodată, ne vedem”, a menționat zâmbind șeful statului.

De asemenea, acesta spune că a identificat „centrul de comandă” de unde vin „fake news-urile” la adresa sa. Acest centru de comandă ar fi gestionat de unii deputați de la PD.

Potrivit lui Dodon, campania începe în septembrie – octombrie, iar oponenții săi nu ar trebui să se grăbească.

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

10 − six =