Broker Portal, noua interfață digitală Coface dedicată brokerilor

broker portal

Coface lansează noul portal pentru brokeri, oferindu-le acestora o nouă experiență în dezvoltarea activității lor din jurul lumii.

Disponibilă în 42 de țări în care operează grupul Coface, Broker Portal este o platformă digitală dedicată brokerilor Coface. Modern și intuitiv, portalul permite acestora să optimizeze gestionarea activităților și a fost dezvoltat cu scopul de a furniza un nivel ridicat de servicii.

O mai bună gestionare a portofoliului de clienți

Broker Portal este o platformă care funcționează ca un punct unic, central de introducere a informațiilor din ecosistemul Coface și care pot fi accesate în permanență de pe majoritatea dispozitivelor (computer, tabletă etc.). Datorită portalului, brokerii pot beneficia de o perspectivă îmbunătățită și cunoștințe aprofundate despre clienții deserviți. Acest lucru facilitează gestionarea de activități și performanța zilnică în ceea ce privește gestionarea portofoliului de clienți, oferindu-le, de asemenea, asistență din partea echipelor Coface.

Calitatea datelor pentru clienți

Broker Portal facilitează accesul la date cu valoare adăugată ridicată, mulțumită lucrărilor extensive privind calitatea datelor Coface. Dezvoltarea noului portal a sporit considerabil volumul de informații deținute de Coface pentru mai mult de 50.000 de clienți din întreaga lume, în același timp crescând și fiabilitatea datelor. Altfel spus, un broker care și-a negociat un program global poate accesa toate informațiile din portofoliul său în aproximativ 100 de țări din jurul lumii. Asistăm astfel la o premieră în sectorul asigurărilor de credit! „Acest instrument va avea un efect pozitiv asupra nivelurilor de fidelizare; ne vom deservi clienții mai rapid și într-o manieră mai proactivă,” a declarat Tolga Aktolga, Șeful TCI Sigorta Brokerligi, partener al Grupului AU din Turcia.

Dezvoltat cu brokeri, pentru brokeri

Dezvoltat în colaborare cu și pentru partenerii din întreaga lume a grupului, Broker Portal ilustrează perfect relația privilegiată pe care Coface o păstrează cu partenerii săi. Un grup de specialiști beta au testat instrumentul pe durata dezvoltării sale pentru a măsura utilizarea portalului, și pentru a identifica posibilele evoluții care să le întrunească nevoile. „Ușurința în utilizare și ergonomia de care dă dovadă Broker Portal ne-au permis să îl asimilăm rapid,” a explicat Louis Bollaert, Lider Credite Comerciale, Risc Politic, Cauțiuni și Fuziune & Achiziții în cadrul Aon Franța.

Simbolul transformării Coface

Lansarea Broker Portal reprezintă o dovadă a angajamentului nostru de a oferi un nivel ridicat de servicii pentru brokeri, partenerii noștri principali și ambasadorii brandului Coface„, afirmă Xavier Durand, CEO, Coface. „Această acțiune, implementată printr-un management de proiect de tip agile de către angajații și partenerii noștri internaționali, reprezintă un exemplu al transformării continue a Coface.”

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

seventeen − 17 =