EXPO MODĂ – design vestimentar la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

povesti
Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în colaborare cu Departamentul Modă – Design vestimentar al Universității de Artă și Design Cluj-Napoca vă invită să vizitați în perioada 22 noiembrie – 12 decembrie 2019 expoziția „Experiment”, o selecție a câtorva proiecte realizate de către studenți ai Departamentului –  preponderent masteranzi – studenți care s-au remarcat și au fost premiați în cadrul unor evenimente importante naționale sau internaționale.

Propunerile vestimentare au ca suport o varietate de materiale – de la cele tradiționale la cele neconvenționale sau hi-tech, manipularea volumelor și a suprafețelor textile printr-o diversitate de tehnici, fiind componente extrem de importante în fiecare etapă a studiului.

Proiectul este realizat de studenții expozanți, sub coordonarea doctorandelor Kiss Gyongyver și Anca Zaharia, asistate de Bogdan Benea – student în anul 2 master.

Vernisajul expoziției va avea loc vineri 22 noiembrie ora 12:00, în Secția Pavilionară a Muzeului Etnografic (Palatul Reduta) str. Memorandumului nr.21.

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

14 + five =