ATP Exodus Group caută finanțare prin Bursa de Valori București

atp exodus group

ATP Exodus Group analizează posibilitatea să atragă 4 milioane de euro prin Bursa de Valori București, prin emisiune de obligațiuni sau majorare de capital, a declarat pentru Financial Intelligence Mircea Cirț, CEO al companiei.

ATP Exodus Group are experință în vânzarea de autovehicule și service-ul acestora.

Avem nevoie de bani pentru dezvoltarea unui service și a unui showroom în Cluj Napoca, capital de lucru și extinderea liniei de asamblare pentru camioane la Baia Mare, pentru a putea oferi cât mai multe camioane ATP către clienții noștri”, a spus Mircea Cirț.

Referindu-se la atragerea de finanțare prin intermediul pieței de capital, Mircea Cirț a afirmat că „În data de 28 august 2019, am dezvăluit publicului o parte din planurile ATP, planuri care au început deja cu camioanele ATP Trucks dedicate sectorului de construcții, camioane pe care le asamblăm la Baia Mare. Continuăm, anul viitor, cu autobuze electrice. Sunt planuri mari pe care nu le putem susține doar din capitalul propriu și analizăm în mod serios variantele de finanțare prin piața de capital. În funcție de soluția finală aleasă, vom decide cu brokerii de la Goldring, momentul oportun pentru a veni pe piața de capital.”

Ținta este de 4.000.0000 euro, iar variantele analizate până acum de cei de la ATP Exodus Group sunt de plasamente private pentru emisiunea de obligațiuni și majorarea capitalului social, ambele urmate de listarea la Bursa de Valori București.

Finanțarea va fi utilizată pentru dezvoltarea unui service+showroom în Cluj Napoca, capital de lucru și extinderea liniei de asamblare pentru camioane la Baia Mare, pentru a putea oferi cât mai multe camioane ATP către clienții noștri.

ATP Exodus Group are experință în vânzarea de autovehicule și service-ul acestora. Anul trecut a vândut peste 940 de autovehicule. De asemenea este la curent cu problemele pe care le întâmpină în special firmele care folosesc camioanele în domeniul construcțiilor.
Pornind de la nevoile acestora, ATP Exodus Group a căutat să identifice soluții, vizitând peste 300 de producători de piese auto, ca în final să realizeze un parteneriat cu grupul Weichai, alături de care a reușit să aducă pe piață un produs de încredere – TRUSTON, un produs cu mai puțină electronică și capacitate de încărcare crescută, dar în același timp modern, produs adaptat cerințelor clienților.

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

6 − 3 =