EMBA University of Hull Cluj, la a treia generație de absolvenți

  emba

  A treia generatie EMBA University of Hull a absolvit in data de 8 iulie cursurile scolii de business 100% britanice din Cluj-Napoca, ocazie cu care a fost organizata o ceremonie in Hull, in Marea Britanie. Evenimentul a putut fi urmarit live pe site-ul Universitatii Hull, incepand cu ora 18.30. Festivitatea va fi urmata de o ceremonie similara in Romania, in noiembrie a.c., in Cluj-Napoca.

  Absolventii au avut ocazia sa parcurga, in decursul a 2 ani, 12 module, dintre care unul a avut loc in Marea Britanie, la The University of Hull. Cursurile au fost sustinute de profesori internationali de la aceeasi universitate. Diploma de absolvire este internationla, acordata de University of Hull. Grupa de absolventi este formata din 18 persoane care au pozitii de top si middle management in domenii precum: financar-bancar, inginerie, tehnologie, IT, constructii, educatie, medicina, consultanta etc.

  Suntem foarte mandri de cea de a treia grupa a programului EMBA din Cluj-Napoca. Studentii au avut ocazia ca pe parcursul scolii sa ajunga in Bahrain, Marea Britanie si Singapore – unde EMBA-ul sustine, de asemenea, cursuri – si au adus o abordare internationala in cadrul grupei. Suntem foarte mandri de eforturile si realizarile lor in contextul unui program de excelenta recunoscut la nivel mondial. Ei au fost cu adevarat o sursa de inspiratie pentru toti cei care au intrat in contact cu ei.

  Alin Baiescu, unul dintre absolventii acestei grupe, afirma: “In timpul modulelor EMBA am avut acces la o gama larga de instrumente: teorii economice, strategii de management, cunostinte valoroase ale profesorilor nostri si experientele profesionale ale colegilor nostri. Am avut cu totii sansa de a selecta orice ingredient pentru imbunatatirea activitatilor noastre de afaceri sau manageriale. Acum vine timpul sa le aplicam. Trebuie sa decidem care teorie economica, instrumentul financiar sau strategie manageriala sa se aplice, in ce proportie, cand si in ce context. Managerul trebuie sa faca toate acestea cu (aproape) niciun sprijin extern pentru ca pe deplin responsabil pentru toate actiunile si, in plus, pentru rezultatul final. Iar asteptarile nu sunt deloc mici”.

  Programul EMBA este acreditat international de The Association of MBAs si de The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Din acest an, programul are doua specializari, General EMBA si Tech EMBA, iar in functie de acestea cursurile sunt: management general, mediul international de afaceri, consultanta, managementul proiectelor, economie, respectiv managementul infrastructurii, securitate cibernetica, managementul sistemelor software si inovatie.

  In Cluj-Napoca, scoala de business a fost lansata in 2015, printr-un parteneriat intre The University of Hull, Universitatea Babes-Bolyai, Banca Transilvania si Electrogrup. Transilvania Executive Education, organizatia care deruleaza programul in Romania, este sustinuta de Camera de Comert Romano-Britanica (BRCC), Camera de Comert Romano-Olandeza (NRCC), Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca si de Emerson.

  NU SUNT COMENTARII

  Transmiteti un mesaj

  two × four =