O afacere de familie inedită, dezvoltată prin Start-Up Nation

  ceasuri

  Programul Start-Up Nation i-a dat antreprenorului Vasile Uglai prilejul să facă pasul de la pasiunea pentru ceasuri la o afacere de familie. Licenţiat în arte şi design, acesta a deschis, în centrul oraşului Oradea, un atelier de curele personalizate pentru ceasuri, concepute şi produse manual de el din piele naturală.

  Am fost primii din Oradea care am obținut creditul punte, astfel am dotat atelierul nostru cu echipamentele necesare și am făcut imediat angajările”, ne-a povestit antreprenorul orădean despre inițiativa sa, pentru care programul Start-Up Nation a însemnat o şansă la început de drum.

  După prima curea creată de mine”, ne-a mărturisit Vasile Uglai despre deschiderea atelierului, „am vrut încă una, si apoi încă una şi așa am realizat ca aceasta este pasiunea mea, aceasta va fi munca mea. Iar afacerea noastră de familie a luat ființă și avânt prin programul Start-Up Nation, a cărui naştere am urmărit-o pas cu pas.”

  La scurt timp de la deschiderea micului business în Oradea, numele antreprenorului a devenit cunoscut, iar clienți din diferite părți ale țării au început să vină să-i viziteze personal atelierul, deși curelele concepute de Vasile Uglai pot fi comandate online sau prin telefon.

  Colaborarea cu designerul de ceasuri Augustin Matei este reciproc benefică, prin el curelele mele ajung la diferite personalități, printre care Sylvester Stallone”, a mai dezvăluit antreprenorul câteva detalii din culisele afacerii sale.

  NU SUNT COMENTARII

  Transmiteti un mesaj

  12 + seven =