Aproape 300 de persoane au participat la Forumul Antreprenorilor Made in Romania

Made in Romania

Aproape 300 de persoane au participat la Forumul Antreprenorilor Made in Romania, organizat pe 1 august de Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si partenerii sai. Felix Patrascanu (FAN Courier), Mircea Turdean (Farmec), Marius Stefan (Autonom Rent-a-Car), Cristian Logofatu (Bittnet) si Radu Constantinescu (Qualitance) au fost principalii speakeri si au impartasit din experienta lor de business.

Numarul mare de antreprenori prezenti la aceasta editie dovedeste ca Bursa de Valori Bucuresti este pe drumul cel bun in crearea acestei comunitati de antreprenori romani, care, la fel cum am vazut si in proiectul Made in Romania, isi doresc sa-si dezvolte afacerile si sunt dornici sa invete din experientele altor antreprenori mai experimentati si care au reusit sa construiasca adevarate povesti de succes romanesti. Astfel, forumul a fost un bun prilej de a pune din nou la aceeasi masa antreprenori, consultanti, analisti, finantatori si investitori, pentru a invata unii de la altii astfel incat sa creeze sinergii utile mediului de afaceri din Romania”, a declarat Lucian Anghel, Presedintele Consiliului de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti.

Forumul a fost format din trei sesiuni, derulate pe parcursul a 5 ore, timp in care au luat cuvantul partenerii BVB la acest eveniment, precum si Iancu Guda (Services Director Coface si Presedintele Asociatiei Analistilor Financiar Bancari din Romania), Felix Patrascanu (FAN Courier), Mircea Turdean (Farmec), Marius Stefan (Autonom Rent-a-Car), Cristian Logofatu (Bittnet) si Radu Constantinescu (Qualitance). Bursa de Valori Bucuresti a transmis live evenimentul pe pagina de Facebook, astfel incat evenimentul sa poata fi urmarit si de antreprenorii care nu au reusit sa participe la Forum. Inregistrarea evenimentului este disponibila pe pagina de Facebook a Bursei de Valori Bucuresti.

Bursa de Valori Bucuresti, impreuna cu partenerii sai la Forumul Antreprenorilor va organiza, ulterior, si alte evenimente dedicate antreprenorilor, toate sub egida Made in Romania. Prin aceste evenimente si prin programul Made in Romania, Bursa de Valori Bucuresti isi dovedeste determinarea de a-si indeplini misiunea de a crea si coagula comunitatea antreprenorilor Made in Romania, pe care a inceput sa o creeze inca de anul trecut, cand a lansat programul cu acelasi nume.

Orice afacere este alimentata atat de viziunea fondatorilor, cat si de bani. Pentru a pune cele doua componente in miscare in directia potrivita, este nevoie de strategie, de oameni care sa-i indrume pe antreprenori, sa-i ajute in unele zone in care acestia nu au experienta, juridic, marketing, finantare, etc. Am putea spune ca prin intreaga serie de evenimente sub egida Made in Romania ne dorim sa cream un «supermarket» unde antreprenorii pot gasi tot ceea ce au nevoie pentru compania lor, consultanti, investitori, antreprenori asemenea lor, cu care sa poata dezbate si chiar sa puna bazele unor parteneriate de afaceri”, a afirmat Adrian Tanase, Directorul General al Bursei de Valori Bucuresti.

In ultimii ani, BVB s-a concentrat pe dezvoltarea mediului de afaceri local, bazandu-se pe o stransa colaborare cu antreprenorii, investitorii institutionali si individuali, precum si cu ceilalti actori ai pietei de capital, iar Made in Romania ramane varful de lance al initiativelor BVB adresate antreprenorilor.

Principalii parteneri ai forumului sunt BCR, BRD – Groupe Societe Generale, FAN Courier, Farmec, Garanti Bank, Grupul Financiar Banca Transilvania si PwC. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Antreprenoria (program al fundatiei Romanian Business Leaders), Camera de Comert si Industrie Bilaterala Romania – Portugalia, Impact Hub, Investment Ready Academy, MateiDumitrescu.biz, TechAngels, Upgrader Community si Revista Cariere.

Proiectul Made in Romania a fost lansat de Bursa de Valori Bucuresti in 2017 pentru a identifica si promova companiile de top din Romania. Scopul proiectului Made in Romania este identificarea viitoarelor motoare ale economiei romanesti si sprijinirea acestora timp de un an pentru a le ajuta sa-si aduca afacerile la nivelul urmator, imbunata?ind transparen?a, vizibilitatea, reputa?ia si, cel mai important, ob?inerea accesului la capitalul necesar dezvoltarii si cresterii ulterioare. Participarea la acest proiect este gratuita si voluntara.

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

one × four =