WineUp Fair in Transylvania 2018 – Kit de explorări senzoriale

wineup

În perioada 4-6 mai, se va desfășura la Muzeul de Artă, Palatul Banffy,  Cluj-Napoca, cea dea patra ediție WineUp Fair in Transylvania, singurul târg de vinuri din România realizat în parteneriat cu cele mai mari case de șampanii.  Partenerul principal WineUp 2018: Champagne  Laurent-Perrier.

“A patra ediție a WineUp Fair in Transylvania va fi despre trăiri. E timpul să lăsăm deoparte rigorile uneori prea rigide ale domeniului și să ne concentrăm pe stări, pe experiența simțurilor, ca o bucurie a momentului în care te lași cucerit de povestea vinului.

Arta de a degusta un vin și plăcerea de a-l înțelege nu aparțin exclusiv profesioniștilor. Indiferent cât de bine și tehnic cunoști vinurile, normele de degustare, terroir-ul, stilurile de vinificare, aromele, nu înțelegi vinul până nu îl simți. Iar simțirea aparține tuturor celor curioși, conștienți, dornici să perceapă viața prin prisma experiențelor. Anul acesta, WineUp este ghidul vostru de explorări senzoriale.”

WineUp Fair in Transylvania 2018 își deschide porțile cu 42 de expozanți, producători și importatori, care își vor expune și promova vinurile. Vizitatorii târgului vor putea să deguste peste 450 de vinuri  și să discute în amănunt cu proprietari de crame, oenologi, brand ambasadori, producători și importatori care vin la Cluj-Napoca să câștige vizibilitate prin calitatea produselor lor.

WineUp 2018 are un un program valoros și ofertant de masterclass-uri, o serie specială de evenimente de socializare marca WineUp In The City și o nouă ediție de jurizare WineUp Official Selection.

Partenerul principal, Champagne Laurent-Perrier, va avea două evenimente de prezentare și degustare a portofoliului de șampanii Laurent-Perrier; un masterclass în data de 5 Mai la Muzeul de Artă în sala Tonitza și o cină gastronomică în data de 4 Mai la DaVinci Ristorante, ambele susținute de către Nicole Snozzi, Brand Ambasador Laurent-Perrier.                                                                                                                                          

Prezența la Cluj a unor personalități importante la nivel internațional și național vă dă posibilitatea să participați la o serie impresionantă de prezentări, degustări și cine gastronomice cu teme variate și interesante, multe dintre ele constitue o premieră pentru România. Acestea vor fi susținute de către Adam Pawlowski Master Sommelier, Nicole Snozzi Brand Ambasador Laurent-Perrier, Baroana Ileana Kripp proprietar al Cramei Știrbey, Oliver Bauer Proprietar și Oenolog  al Cramei Bauer, Valentin Ceafalău Brand Ambasador Riedel, Fabio Re Export Manager al Grupului Terre Moretti.

Vizitatorii vor putea să-și achiziționeze propria selecție de vinuri preferate, la prețuri speciale.

“Tema ediției a patra a WineUp Fair in Transylvania 2018 este Kit de explorări senzoriale ; Instrucțiuni de navigare în lumea simțurilor

Am ales această temă pentru anul 2018 pentru a putea explora o nouă direcție de comunicare care să ne faciliteze dialogul și cu acei consumatori care, de multe ori, consideră degustarea vinului ca fiind un eveniment exclusivist care se adresează doar cunoscătorilor.

Kit de explorări senzoriale: o abordare vizuală, o combinație între fotografie și ilustrație, menite să scoată în evidență care sunt elementele principale în descoperirea senzorială a vinului.

Instrucțiuni de navigare în lumea simțurilor: un ghid de degustare  al cărui scop constă în a transmite în mod cât mai prietenos și accesibil, pașii unei degustări, astfel încât explorarea lumii vinului să devină o experiență cât mai complexă și mai plăcută. Ghidul de degustare este disponibil online și poate fi descărcat de pe site-ul www.wineup.ro.

Cu fiecare ediție WineUp Fair in Transylvania, am dezvoltat un concept de târg care să înglobeze dorințele noastre vizavi de industria vinului: de a cunoaște, de a simți, de a împărtăși experiențe, de a promova ceea ce noi considerăm a fi o lume extraordinară. Am reușit, de fiecare dată, să ne apropiem de tot mai mulți oameni curioși și pasionați de vin, printr-un complex de evenimente-experiențe marca WineUp: WineUp Fair, WineUp Official Selection, WineUp Masteclass, WineUp In The City. “ Ioana Bidian Micu

Biletele de intrare la târg sau masterclass-uri, participarea în evenimentele WineUp in The City, pot fi achiziționate online de pe site-ul www.wineup.ro. Programul complet precum și toate noutățile legate de târg sunt disponibile online www.wineup.ro, cât și pe paginile social media https://www.facebook.com/wine.up.fair.transylvania, https://twitter.com/WineUpFair, https://instagram.com/WineUpFair,

Parteneri principali WineUp Fair in Transylvania, ediția a IV a: Selgros și Laurent-Perrier prin BDG Import

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

nine − 1 =