Seminar gratuit de informare ”Posibilități de finanțare a tehnologiilor verzi”

  informare

  Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) invită antreprenorii și instituțiile de suport în afaceri la sesiunea de informare ”Posibilități de finanțare a tehnologiilor verzi”. Evenimentul va avea loc pe data de  30 noiembrie, ora 9.00 în incinta sălii de conferințe Saxophone, Hotelul Jazz (Chișinău, str. Vlaicu Pârcălab nr. 72) și este organizat cu suportul Enterprise Europe Network (EEN) și al Ambasadei Suediei din Republica Moldova.

  Sesiunea de informare este dedicată instituțiilor de suport în afaceri și întreprinderilor cu potențial de export și interes în finanțarea tehnologiilor verzi.

  În cadrul întrunirii vor fi prezentate serviciile rețelei EEN, opțiunile programului Demo Environment, a programului EU4Business|EBRD, precum și serviciile de consultanță în domeniul mediului. În context, Richard From – reprezentantul Asociației Suedeze pentru Creștere Economică și Regională, va oferi detalii despre componentele programului Demo environment: Planning grants și Demonstration projects, ce vin să ofere soluții pentru provocările regionale de mediu. Totodată,  Anders Sundvall – reprezentantul Rețelei Suedeze pentru Tehnologii Verzi (ASSET), va vorbi despre asociație și metodele de cooperare cu aceasta.

  La final participanții vorbeneficia de o sesiune de discuții individuale și de grup cu invitații evenimentului.

  Vă rugăm să confirmați participarea Dvs. la numărul de  telefon 068301301 sau prin e-mail la adresa: een.moldova@gmail.com  .

  Enterprise Europe Network este cea mai extinsă rețea de suport pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii care oferă servicii de informare și consultanță, oportunități de cooperare în afaceri, servicii de inovare și transfer tehnologic. În Republica Moldova, Enterprise Europe Network este reprezentată de un consorţiu format din: Camera de Comerț și Industrie, Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Miciși Mijlocii, Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic și Rețeaua de Transfer Tehnologic din Moldova.

  NU SUNT COMENTARII

  Transmiteti un mesaj

  eighteen − one =