Fabrică poloneză de reciclare a deşeurilor în Transcarpatia

deseuri

La sfârșitul săptămânii trecute la Administrația Regională de Stat (ARS) Transcarpatia a avut loc o întâlnire de lucru cu reprezentanții companiei poloneze “LIMBA” în persoana fondatorului și directorului general Przemysław Tomal, președintelelui consorțiului Yan Haladan și cu alți reprezentanți – scrie Inter Regio News.

Investitorii polonezi au propus soluții de realizare a priectelor de construcție a fabricilor de reciclare a deșeurilor solide cu cele mai noi tehnologii în regiunea Transcarpatia.

Companiile poloneze au construit deja șapte uzine de prelucrare a deșeurilor solide și, comunicând  cu reprezentanți ai unor comunități teritoriale din Transcarpatia, a apărut perspectiva  reală de construcție a unei astfel de întreprinderi în regiunea noastră.

Tehnologiile propuse de partea poloneză pentru construcția  instalațiilor de sortare și reciclare a deșeurilor menajere, include de asemenea, posibilitatea producerii de energie electrică și biogaz. În context, administrația regională a semnat cu compania poloneză “LIMBA” un acord de colaborare.

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

seventeen − two =