Oameni de afaceri din Germania de Est cauta parteneri in Transilvania

    vanzare partiala

    În perioada 11 -15 aprilie 2016 va sosi în România o delegație de oameni de afaceri din Germania de Est, din landurile Brandenburg (inclusiv orasul Berlin), Saxonia-Anhalt și Turingia , reprezentând 9 firme interesate în dezvoltarea de parteneriate de afaceri cu firme din Transilvania (regiunile Nord-Vest şi Centru).
    Misiunea economică germană este organizată de Germany Trade and Invest, agenție a Ministerului Economiei din Germania, cu scopul de a facilita dezvoltarea schimburilor comerciale dintre companiile germane și companiile din alte țări europene (cu prioritate din Sud-Estul Europei).

    În perioada menționată vor fi organizate burse de afaceri în Cluj-Napoca, în 12 aprilie, având ca partener local Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în Târgu-Mureș, în 13 aprilie și în Brașov în 14 aprilie, având ca parteneri locali Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru şi Camera de Comerţ şi Industrie Braşov. Implicarea partenerilor locali este realizată în contextul proiectului BISNet Transylvania, entităţile mentionate fiind puncte de contact Enterprise Europe Network.

    Sectoarele de activitate de interes (reprezentate de firmele participante) sunt: prelucrarea lemnului, echipamente pentru sectorul forestier, formare profesională în domeniile alimentație și construcții, servicii de recrutare forță de muncă, servicii de instruire în domeniul îngrijirii persoanelor vârstnice (seniori), construcții (vopsele de dispersie cu efect endotermic), IT-software pentru management logistic în domeniul transporturilor și instalațiilor termice, consultanță in domeniul proiectării de drumuri și construcții civile și instalaţii.

    Informaţii suplimentare şi înscriere la eveniment se pot obţine la ADR Nord-Vest, persoane de contact Cristina David (tel. 0758-777.044) şi Michaela Mihăilescu (tel. 0755-777.019) , email: bisnet@nord-vest.ro respectiv la ADR Centru, persoana de contact Andreea Potinteu email: andreea.potinteu@adrcentru.ro şi Emil Toma email: emil.toma@adrcentru.ro, tel. 0358-401.276 / 462 sau 465 şi CCI Braşov, persoana de contact Sorina Blejan, email: sorina.blejan@ccibv.ro

    NU SUNT COMENTARII

    Transmiteti un mesaj

    nine + 20 =