Tărgul de Crăciun – atelierele moșului cu decorațiuni tradiționale

Tărgul de Crăciun  se desfășoară în perioada 01.12.2015 – 26.12.2015, de la ora 15:00 la Căsuța lui Moș Crăciun din str. Fântânele, nr 18, municipiul Cluj-Napoca, unde au început deja activitățile în atelierele din Căsuţa lui Moş Crăciun și se creează cele mai speciale decoraţiuni tradiționale, iar participanți se bucură de evenimentele organizate și activitățile desfășurate.

Căsuţa lui Moş Crăciun este o poveste de sărbătoare care adună pe toata lumea, cu mic cu mare, prin ateliere creative, pentru a sărbători împreună magia Crăciunului.

Căsuţa lui Moş Crăciun este coordonată de Ludoteka, care va asigura călătoriile magice ale celor mici către tărâmul lui Moș Crăciun. În căsuța lui ne vom distra împreună la atelierul de muzică si vom lua parte la spectacole de teatru de păpuși şi poveşti captivante.

Moș Crăciun ne invită și în atelierul lui de textile unde ucenicii lui ne arată cum confecționează ei mânușile și jucăriile pe care le găsim sub brad. Știm cu toții cât de creativ este Moșul, însă, de data aceasta ne face şi pe noi să ne folosim imaginația în cadrul atelierelor de pictură, modelaj, lucru manual și origami.

Și pentru cei cărora le place să se joace cu aparatul foto, Moșul a găsit o activitate foarte utilă: atelierul de fotografie! Unde vom fotografia toate activitățile din Căsuța Moșului.

Cei mici, care sunt cei mai bucuroşi de venirea Crăciunului. vor avea parte inclusiv de ateliere în care se vor distra învătând cum se prepară dulciurile; bucătari pricepuți și pasionați de munca lor îi vor asista şi încuraja pe copii, pentru că lor le place sa fie implicați în activități de “oameni mari”, mai ales când vine vorba de gătit!

Simţi deja mirosul de cozonaci şi turtă dulce?

Anul acesta, ne-am hotărât să împărtășim senzația de “acasă” pe care ne-o dă căsuța noastră pe timp de sărbătoare.

Vino la Casuţa lui Moş Crăciun şi creează cele mai frumoase decoraţiuni!

Pentru a participa la atelierele Moşului trebuie să te înscrii pe adresa hello@ludoteka.ro. Mailul trebuie să conţină numele/prenumele copilului, vârsta , atelierul la care participă şi intervalul orar preferat.

Căsuţa lui Moş Crăciun este un proiect organizat de Primăria Municipiului Cluj Napoca şi este coordonat de Ludoteka.

Ludoteka este un festival, structurat ca o colecție de activități și jocuri creative încadrate într-un spațiu deschis, accesibil, dotat cu tot ce poate însemna joc; o poveste în care copilul devine eroul principal al activităților: alege timpul, locul, partenerii de joc și implică adulții în această lume.

Festivalul Ludoteka este organizat de Asociatia Ludoteka. Prima ediție va avea loc în perioada 25-26 iunie 2016 şi se va desfășura în Parcul Central Cluj-Napoca. Ludoteka se desfășoară sub deviza învățarea prin joc și oferă participanților posibilitatea de a folosi arta ca mijloc de învățare și exprimare.

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

three × 4 =