Ziua Mondiala a Artei și Meșteșugului

Asociația Breasla Meșteșugarilor din Transilvania anunță un concurs internațional de creație privind conceperea unui LOGO pt. Ziua Mondială a Artei și Meșteșugului. Lucrarea selectată ca fiind câștigătoare va servi ca elemnt vizual a tuturor eveniomentelor organizate pentru celebrarea acestei zi oriunde pe lume.

PREMII:

–          Concurentul câștigător va beneficia de un onorariu de 1000 EURO (sumă oferită de către Muzeul ASTRA Sibiu, România). Lucrarea lor va figura pe toate materialele de promovare a tuturor evenimentelor din lume organizate cu ocazia Zilei Mondiale a Artei și Meșteșugului.

–          Fiecare lucrare / creație trimisă va fi publicată din momentul încărcării până la data de 31 Decembrie 2016 pe site-ul oficial: www.artsandcraftsday.com în ordinea punctajului primit de la Comisia de jurizare.

Date limită:

–          Lucrările se pot încărca împreună cu o declarație privind drepturile de autor și documentul justificativ plății sumei de înscriere între 1 Mai 2015 și 31 Decembrie 2015 pe site-ul www.artsandcraftsday.com

–          Anunțarea câștigătorului se va face în data de 1 Martie 2016. Comisia de jurizare va fi alcătuită de către instituțiile și organizațiile care își anunță parteneriatul până la data de 31 deecembrie 2015, asumându-și responsabilitatea de a organiza ucel puțin un eveniment de Ziua Mondială a Artei și Meșteșugului în anul 2016.

Condiții de participare:

  1. Eligibilitate: Pot concura companiile, firmele de artă și design, publicitate dar și persoane fizice sau grupuri ale acestora.
  2. Fiecare lucrare trebuie elaborată și încărcată cu trei variațiuni de tex:
  3. a) „Wolrd Handicrafts Days”
  4. b) „International Arts & Crafts Days”
  5. c) „Wolrd Artistic Crafts Days”
  6. Costul de înscriere a unei lucrări în competiție (cele trei versiuni ale acestuia) este de 7 USD, Documentul justificativ a plății trebuie încărcat împreună cu lucrări, declarație și datele concurentului.
  7. Un concurent poate înainta mai multe lucrări, pentru fiecare în parte fiind nevoie de completarea formularului și încărcarea documentelor necesare.
  8. La fiecare lucrare trebuie atașată o declarație pe propria răspundere privind faptul că concurentul este autorul de drept a lucrării, respectiv că a luat la cunoștință faptul că până la anunțarea câștigătorului nu va folosi lucrarea respectivă în alte scopuri, și în cazul câștigării premiului va ceda dreptul de folosință Asociației Breasla Meșteșugarilor din Transilvania

Vă dorim succes și inspirație!

Taxa de înscriere în concurs se poate plăti:

  1. Prin Paypal: vezi butonul DONATE din dreapta!
  2. Prin transfer bancar:

Breasla Mestesugarilor din Transilvania

Raiffeisen Bank – Odorheiu Secuiesc, Romania

IBAN: RO33RZBR 0000 0600 1005 8602

CIF: 23039824, SWIFT: RZBROBU

TRD

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

16 + four =