Prima farmacie DONA din Odorheiu Secuiesc

DONA
  • Teste medicale gratuite
  • Circa 500 de premii oferite în cadrul Tombolei Sănătății

DONA inaugurează astăzi prima sa farmacie din Odorheiu Secuiesc. Situată pe strada 1 Decembrie 1918, numărul 7, parter, unitatea va funcționa de luni până vineri, în intervalul orar 8:00 – 21:00 și în week-end de la 09:00 la 13:00. Locuitorii orașului vor avea acces la o gamă extinsă de medicamente și produse destinate sănătății, iar echipa de farmaciști și asistenți de farmacie le vor sta la dispoziție cu sfaturi și recomandări specializate.

Cu ocazia deschiderii oficiale, locuitorii orașului sunt invitați să își testeze gratuit nivelul de tensiune arterială. Testările vor fi efectuate în cadrul unui cort amplasat în apropierea unității farmaceutice, de către personal calificat.

O altă supriză pregătită de reprezentanții DONA este Tombola Sănătăţii, prin care sunt oferite circa 500 de premii, printre care un televizor, o bicicletă pentru adulţi, 15 genți termoizolante, un cântar, 20 de stații meteo, termometre, cupoane de reducere sau vouchere valorice şi multe altele. La tombolă pot participa toţi clienţii DONA care fac cumpărături de minimum 20 de lei în perioada 25.03 – 01.04.2015. 

„Unul dintre obiectivele DONA propuse pentru acest an este extinderea numărul de unități în întreaga țară, cu precădere în orașele în care nu suntem prezenți sau avem o activitate redusă. Iată că am hotărât să facem un prim pas și la Odorheiu Secuiesc, din dorința de a le oferi locuitorilor acces mai bun la medicamentele de care au nevoie și multe alte beneficii. Îi așteptăm pe toți să se convingă că suntem într-adevăr o farmacie cum toate ar trebui să fie, adică o farmacie care te ascultă cu grijă și face tot posibilul pentru a-ți oferi cele mai bune soluții”, au transmis reprezentanții DONA.

Despre DONA

DONA este una din cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală şi deservind lunar aproximativ 1,6 milion de pacienţi din toată ţara. Compania are circa 2000 de angajaţi şi numără peste 250 de farmacii.

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

13 + five =