Expoziţie “Clujul merită” pe Canalul Morii

  Expoziţia în aer liber “Clujul merită”, va fi deschisă pana pe 29 martie, pe strada Andrei Şaguna (Canalul Morii) din Cluj-Napoca, marcand un eveniment important inclus în programul Academiei de Primăvară Photo Romania (15 – 29 martie).

  Bărboșii din Beard Brothers te aşteaptă în 15 martie, între orele 12 şi 17, la locul expoziției pentru a transmite împreună ceea ce merită Clujul.

  Vizitatorii vor putea vedea 70 de fotografii de mari dimensiuni care fac parte din proiectul fotografic Clujul Merită, dezvoltat de către Asociația Cluj-Napoca 2021 – Capitală Culturală Europeană – Cluj 2021 – Capitală Culturală Europeană în colaborare cu Asociaţia Beard Brothers.

  Prin intermediul acestei campanii, iniţiate în 2014 în cadrul Photo Romania Festival, oricine poate poate să spună de ce Clujul merita să fie Capitală Europeană a Culturii, să fie locul ales pentru studiu, muncă, distracție și stil de viață.

  Mesajele reprezintă asumarea unui obiectiv comun. Acestea reprezintă răspunsurile pentru următoarele întrebări:

  De ce Cluj-Napoca merită titlul de Capitală Europeană a Culturii? (de exemplu datorită Școlii de Pictură Clujene, datorita patrimoniului sau pentru că este inima Transilvaniei etc)

  Ce merită/are nevoie Clujul? (ex mai multe spații culturale, o infrastructură mai bună pentru bicicliști, mai multe spații verzi etc)

  Ce ai face tu pentru Cluj-Napoca? (ex să mă implic mai mult în viața comunitară, să susțin candidatura etc).

  Expoziţia va putea fi văzută pe Canalul Morii până ‘n 29 martie.

  NU SUNT COMENTARII

  Transmiteti un mesaj

  3 × 2 =