Noua fabrică ANVIS, inaugurată în Parcul Industrial Satu Mare

Liderul de piaţă la nivel mondial în producţia de sisteme antivibraţii în industria automobilelor, Grupul Anvis, şi-a inaugurat joi oficial noua fabrică situată în Parcul Industrial din Satu Mare, în prezenţa unui mare număr de invitaţi, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, precum şi ai mediului de afaceri sătmărean.

Potrivit declaraţiilor făcute de directorul noii fabrici, Florin Popovici, precum şi de CEO al Grupului Anvis, Olaf Hahn, în conferinţa de presă ce a precedat momentul inaugural, Anvis ROM devine, cu cei 202 angajaţi, unul din principalii angajatori din oraşul Satu Mare.

Când s-a lansat producţia în februarie 2003, în vechea fabrică de pe Platforma Autonova lucrau 26 de angajaţi. În anii următori compania a crescut în mod continuu.

Prin construirea fabricii noi, suprafaţa de producţie s-a extins la circa 4.260 de metri pătraţi.„Vom consolida şi pe viitor această locaţie, urmând să angajăm în viitorul apropiat încă 100 de muncitori, iar până în 2017 ţelul nostru este să avem 500 de angajaţi“ – a subliniat Florin Popovici.

Compania a produs în anul 2013 aproape 20 de milioane de piese pentru industria auto, având clienţi precum Renault, VW, Audi, Porsche sau Daimler.

Articol complet: Satu Mare On-Line

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

1 × 5 =