Incepe o afacere ca scriitor freelancer

Din seria afacerilor la domiciliu, mai avem o idee care poate fi profitabila. Scriitor freelancer poate fi una din meseriile care iti va aduce bani, fara ca tu sa investesti, practic, nimic. Doar timp. Acum, internetul este o adevarata revolutie, Facebook-ul nu mai spun. Toate publicatiile in print, toate televiziunile, toate radiourile au un site unde posteaza tot ce-i nou, posteaza articole interesante, iar pe Facebook au o pagina speciala a lor unde promoveaza continutul site-ului.

Daca de mic iti placea sa scrii, ai inspiratie si textele tale au fost tot timpul printre cele mai laudate, daca esti student la jurnalism sau la o facultate de comunicare, poti incerca sa fii un scriitor freelancer. Totul se rezuma la un laptop sau un calculator si o conexiune la internet. Sunt foarte multe site-uri ce cauta oameni care sa le publice continut.

De obicei, cele mai multe site-uri platesc la articol. Mai rar se gasesc site-uri care ofera un salariu, asta insemnand ca tu sa scrii un numar de articole pe zi.

Este si mai frumos faptul ca iti poti alege singur domeniul pe care vrei sa scrii, subiectele si sursele. Poti scrie despre fashion, beauty, sanatate, afaceri sau chiar monden. Scrii despre ce esti pasionat.

Un alt avantaj al acestei afaceri este faptul ca iti organizezi singur timpul, articolele ti le poti face dinainte. Iti poti aloca 3-4 ore pe zi sa scrii doar pentru acel site. Intr-adevar, sunt unele care cer ca si in weekend sa publici continut, insa asta o poti face din orice alt loc cu internet. Sau iti poti scrie articolele pentru weekend cu cateva zile inante. Doar tu stii cum sa iti organizezi timpul. Insa, este bine sa iti stabilesti un orar de la inceput, ca altfel vei constata ca nu tii pasul si ti se va parea greu.

Articol complet: Idei de afaceri

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

5 × 4 =