Centrul de deseuri, principalul esec al Consiliului Judetean

Horea Uioreanu a vorbit intr-un amplu interviu despre realizarile si esecurile sale dupa scurgerea a aproape o jumatate de mandat.

Rep: Domnule Uioreanu, au trecut aproape doi ani de la instalarea dumneavoastră în funcție. Privind retrospectiv, cum ați caracteriza această primă jumătate de mandat?

Horea Uioreanu: Am exact un an și zece luni de la depunerea jurământului de președinte al Consiliului Județean Cluj și nu pot spune că sunt mulțumit de ceea ce am reușit să fac. A fost o perioadă interesantă și intensă, eu aveam experiența administrației locale prin prisma celor trei mandate de consilier județean, dar aici am avut parte de provocări noi. Am preluat o serie de proiecte demarcate de fosta conducere administrativă a județului, din păcate toate cu probleme, indifferent dacă vorbim despre contracte finanțate din fonduri europene sau din bugetul propriu. Adevărul este că înainte de a prelua mandatul de președinte al Consiliului Județean Cluj nu-mi imaginam că proiectele demarate, unele finanțate din fonduri europene, au fost pornite mai mult electoral, în timp apărând probleme grave. Dar pentru că aceste proiecte sunt importante pentru comunitate, împreună cu echipa cu care lucrez ne-am străduit să le ducem mai departe, reparând din mers toate „defecțiunile”. Acum pot să spun că, după aproape doi ani de muncă, suntem în linie dreaptă cu aceste proiecte și că pe parcursul acestui an le vom încheia.

Articol complet: Ziua de Cluj

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

four + two =