Bosch: Fabrica de 77 mil. euro de la Cluj a fost construită şi pusă în funcţiune într-un timp record

Fabrica Bosch din Cluj, investiţie de 77 mil. euro a cărei inaugurare oficială a fost stabilită pentru data de 9 mai, a fost construită şi pusă în funcţiune într-un timp record, spun oficialii Robert Bosch, unul dintre cei mai mari producători de componente auto la nivel mondial.
Noul centru de cercetare şi producţie Bosch ocupă o suprafaţă totală de circa 38.000 de metri pătraţi şi a fost construit de compania sibiană CON-A, controlată de omul de afaceri Mircea Bulboacă. CON-A, una dintre cele mai mari 100 de companii controlate de antre­pre­nori români, cu afaceri de 229 mil. lei (peste 51 mil. euro) anul trecut, are în portofoliu mai multe lucrări importante, printre care şi stadionul de fotbal Cluj Arena, investiţie de aproximativ 36 mil. euro.
„Fabrica Bosch din Jucu, investiţie pornită de la zero, a fost premiată intern de concernul german pentru viteza construcţiei şi punerii ei în funcţiune. Echipa Bosch de la Jucu a fost formată din angajaţi din România, Bucureşti şi Cluj, din Germania, fabrica din Ansbach, din Franţa, unitatea de producţie din Mondville, dar şi din Ungaria, centrul Bosch din Hatvan”, au declarat reprezentanţii companiei Robert Bosch.
La începutul acestui an, centrul Bosch de la Jucu avea deja 325 de angajaţi, care îşi desfăşurau activitatea în domeniul producţiei şi cercetării.

Articol complet: Ziarul Financiar

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

two × 4 =