Săptamâna carierelor la Cluj

În perioada 25-29 martie 2014, Iulius Mall găzduieşte o nouă ediţie a târgului de cariere, eveniment marcat de două etape, prima în perioada 25-26 martie, dedicată mediului de afaceri în general, cu o ofertă profesională extrem de variată şi a cuprins sute de job-uri în domenii precum producţie şi tehnică, vânzări, servicii, financiar şi marketing. La eveniment au fost prezente companii de renume precum Bosch, BUW, E.ON, Emerson, Endava, Fujikura, Genpact, Office Depot, Steelcase şi Sykes.

SAM_6476

Oferta se adresează în special tinerilor cu studii superioare absolvite sau în curs, dar oferte există atât pentru cei cu experienţă, cât şi pentru debutanţi sau pentru cei care doresc o reconversie profesională

A doua etapă se desfăşoară în perioada 28-29 martie, fiind una specifică şi dedicată domeniului IT.

Pentru cei interesaţi şi care doresc să afle soluţiile la întrebări de genul: Cum găsesc companiile și joburile la care să aplic?, Cum să aplic? Pot să fac mai mult decât să trimit CV-ul?, Ce fac la interviu, în funcție de cine mă intervievează (recruiter, manager, firmă de recrutare)?, Ce fac după interviu? Aștept să mă sune și atât?, Ce fac mâine la Târgul de Cariere? Cum îmi găsesc chiar mâine următorul job?, îşi găsesc răspunsul sau chiar job-ul dorit în cadrul acestui eveniment de amploare, la care în ediţiile precedente au participat peste 30 de companii şi circa 4.000 de tineri.

În acelaşi context, în data de 30 martie, la Casa de Cultură a Studenţilor, în cadrul Jobb Shop, se desfăşoară un alt eveniment din domeniu, ce se adresează în special studenţilor şi absolvenţilor din mediul studenţesc şi de afaceri clujean.

P.D.

 

 

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

20 + 19 =