Business Days – Business Networking International la Cluj

Editia a 15-a a evenimentului Business Days, organizata la Cluj, in perioada 9-10 Iulie, in incinta Grand Hotel Italia, aduce mediului de afaceri local oportunitati de business networking international, prin organizarea de intalniri si receptii la care vor participa comunitatile olandeze, austriece, nemtesti, unguresti, franceze precum si alte comunitati interesate sa dezvolte afaceri in zona.

Acestea se alatura instrumentelor de networking deja consacrate ale Business Days, proiect care isi propune sa sustina in mod activ mediul de afaceri din Romania si in a carui viziune networkingul joaca un rol esential pentru a avea succes.

Evenimentul va avea, ca de obicei, un program complex de actiuni, ce va include cateva premiere importante pentru mediul antreprenorial, dintre care pasul esential este internationalizarea evenimentului.

Primele proiecte implementate pe platforma Business Days, in cadrul evenimentelor Business Days, sunt serile de business networking internationale, create in special pentru a facilita interactiunea intre companiile interesate de a genera afaceri in Romania si oameni de afaceri din tara noastra.

Temele dezbatute in cadrul conferintelor si workshop-urilor sunt:

  • Facilitati si programe de accelerare pentru startup-uri prin mentoring, cresterea afacerii, vanzare si marketing de produs.
  • Sesiuni de business networking prin aplicatia meet me, intalniri si receptii internationale, la care vor participa comunitatile olandeze, austriece, nemtesti, unguresti, franceze dar si alte comunitati interesate sa dezvolte afaceri in zona;
  • Workshop-uri speciale: „Leadership si muzica” (sustinut de Maestrul Giorgio Fabbri) si „Marketing and sales in the global context” (sustinut de Paul J.R. Renaud, Professor Maastricht School).

In plus, in cadrul evenimentului, va fi lansat Acceleratorul de vanzari, un proiect ce are rolul de a-i ajuta pe tinerii talentati in arta vanzarilor sa isi dezvolte abilitatile.

Cluj Business Days este un eveniment organizat de ADeSCO (Asociatia Dezvoltatorilor de Solutii de Comunicare Online) si Newfield Consulting. ADeSCO este o organizatie non-profit al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

P.D.

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj