Banca Transilvania ofera 8 burse pentru liceeni la primul festival de antreprenoriat din Romania

  burse

  Banca Transilvania, in calitate de partener al Spark Week – The Future Entrepreneurs Festival, ofera 8 burse liceenilor cu spirit intreprinzator, pentru a beneficia gratuit de experienta acestui festival unic in Romania.

  Evenimentul este organizat de EA – The Entrepreneurship Academy, in 26 – 31 august a.c., in Bucuresti si se adreseaza liceenilor din toata tara, care trec in clasa a X-a, a XI-a sau a XII-a. Dupa inscrierea online, vor fi selectate 40 de persoane pentru a participa la festivalul de antreprenoriat, dintre care 8 vor beneficia de Burse Founders by BT.

  Experienta The Future Entrepreneurs Festival:

  • Liceenii vor interactiona, timp de 6 zile, cu domeniul de business,
  • Participantii vor avea ocazia sa intalneasca fondatori si manageri de businessuri si organizatii precum: UNTOLD & NEVERSEA, Therme Bucuresti, Mercato Communale, M60, Mamizza, Trend Consult, Asociatia Daruieste Viata, StartCasa, Brand Architects, Tudor Personal Tailor si Banca Transilvania.
  • Workshopurile vor combina teoria cu practica si vor avea tematici precum: marketing, vanzari, gandire antreprenoriala, dezvoltare de business, construirea unui produs etc.
  • Inscrierea se face online, completand acest formular

  Pentru BT, implicarea in acest program este un nou mod de a contribui la educatia antreprenoriala a noilor generatii.

  NU SUNT COMENTARII

  Transmiteti un mesaj

  18 − nine =