Concursul Național de Interpretare Scenică „Lauri”, ediția a III-a

lauri

Tinerii artiști se vor confrunta din nou în perioada 16-18 noiembrie 2018 în cadrul celei de a III-a ediție a Concursului Național de Interpretare Scenică „Lauri”, care va avea loc la Cluj-Napoca și Timișoara. Sonoritațile și atitudinile concurenților se vor manifesta în diferite locații culturale clujene, precum Casa de Cultură a Studenților, Sala Reduta a Muzeului Etnografic al Transilvaniei, Colegiul de Muzică ”Sigismund Toduță”, precum și în Sala Festivă a Colegiului Național de Artă ”Ion Vidu” din Timișoara.

Adresat atât profesioniștilor cât și amatorilor, Concursul Național de Interpretare Scenică „Lauri” vine în întâmpinarea tinerelor talente, propunându-și să încurajeze strădania acestora întru desăvârșirea actului artistic. Participanții găsesc în cadrul acestui Concurs un spațiu formal de raportare valorică asistat de jurii profesioniste, astfel încât premiile și diplomele obținute constituie recompense se încurajează efortul de a valoriza și șlefui o aptitudine, un talent sau poate chiar o vocație.

Nu au fost uitați nici tinerii cu nevoi speciale cărora le-a fost pregătită o categorie aparte.

Managementul proiectului este asigurat de dr. Hilda Iacob – director al Concursului, Conf. univ. dr. Veronica Demenescu – director artistic și prof. Maria Roxana Rus – director organizatoric, o echipă ce tocmai lucrează la realizarea programului concursului ținând cont de specificul secțiunilor concursului, respectiv canto, instrumente, teatru, dans și teorie muzicală, dar și de specificul participării (nemijlocită sau la distanță), astfel încât cadrul organizatoric precizat în regulamentul publicat pe pagina lauri.ro, să fie respectat. Această ediție a polarizat atenția a peste 160 de participanți din București, Timișoara, Caransebeș, Arad, Cluj, Maramureș, Bistrița și Sălaj.

Proiectul beneficiază de susținerea financiară a Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

two × 4 =