Raiffeisen Bank continua proiectul „Catalizator” dedicat companiilor medii

  raiffeisen

  Raiffeisen Bank continua proiectul „Catalizator – un program pentru antreprenori cu idei mari”, seminarii organizate pentru antreprenorii si managerii din companiile medii din Romania, concepute sa-i sustina pe acestia in extinderea si administrarea mai eficienta a afacerilor lor.

  „Catalizator”, aflat la editia a patra, se deruleaza pe parcursul a trei luni, in toate cele sapte orase in care programul a fost prezent in editiile anterioare: Pitesti, Brasov, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta si Bucuresti, sub indrumarea lui Dan Berteanu, trainer si expert in dezvoltarea afacerilor. Intalnirile din primavara acestui an au adus in salile de workshop 350 de companii din cele 7 orase ale programului.

  Workshop-urile din editia 2018 si-au propus sa abordeze teme ca: managementul motivatiei si al conflictelor sau leadership-ul participativ. Temele au fost stabilite pe baza raspunsurilor participantilor din editiile precedente ale „Catalizator”. Peste 90% dintre antreprenori au spus ca si-ar dori aprofundarea temei relatiilor din echipa, a modalitatilor in care ar putea creste motivarea si colaborarea oamenilor din echipele pe care le conduc.

  In mediul de business de astazi, de multe ori impredictibil si schimbator, suntem pusi in situatia sa rezolvam probleme la care nu ne-am gandit, sa luam decizii avand informatii limitate, sa gasim colaboratorii potriviti si, nu in ultimul rand, sa ne folosim intuitia si instinctul. Sesiunea de toamna a « Catalizator » va fi experienta inedita de invatare, un mix intre mecanisme de joc, provocari de tip room-escape, instrumente de management democratic si concepte de leadership participativ. Suntem convinsi ca si de aceasta data cei care ni se vor alatura nu vor simti cum trece timpul, iar la final vor pleca cu amintiri frumoase si dorinta de a ne revedea curand” a spus Dan Berteanu, Managing Partener Equatorial Gaming

  Pe langa dezvoltarea culturii antreprenoriale, ”Catalizator” isi propune sa ajute la crearea unei comunitati de afaceri sanatoase, in care participantii la viata economia sa impartaseasca nu doar idei, ci si oportunitati de afaceri si sa consolideze relatii valoroase de business.

  Incepand cu luna septembrie, ”Catalizator” va fi prezent in cele mai importante orase ale tarii, dupa cum urmeaza: 18 septembrie in Cluj, 16 octombrie in Timisoara, 23 octombrie in Brasov, 30 octombrie in Pitesti, 1 noiembrie in Iasi, 6 noiembrie in Bucuresti si 13 noiembrie in Constanta.

  Relatia cu companiile medii este coordonata in Raiffeisen Bank prin centrele regionale de corporatii, situate in marile orase (Bucuresti, Pitesti, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara). Managerii dedicati sunt foarte  aproape de afacerile clientilor lor, pentru a putea  intelege si adapta solutiile financiar-bancare la specificul local.

  NU SUNT COMENTARII

  Transmiteti un mesaj

  thirteen − six =