BT Store – hub online cu solutii inovative din zona non-bancara pentru antreprenori

  BT Store

  Banca Transilvania lanseaza BT Store, hub online de prezentare a unor solutii complementare bankingului pentru antreprenori. Acestea sunt destinate managementului si gestionarii afacerii si rezolva nevoi reale ale acestora – de la facturare, contabilitate primara, gestionarea cashflow-ului, pana la recrutare de angajați etc.

  BT Store este o premiera in abordarea antreprenorilor din partea bancilor. Varianta de start prezinta zece solutii dedicate IMM-urilor cu care Banca Transilvania a pornit la drum in acest proiect, oferite de Smart Bill, Blugento, eJobs, Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria, Ebriza, ThinkOut, Calendis Business, REGnet, DocAv şi iFactor. Platforma va fi completata pe parcurs cu noi idei, parteneri si oferte, pentru a raspunde mai intai principalelor provocari din zona antreprenoriala, tinta fiind ca in final sa acopere nevoile unui business IMM in 360°.

  “BT Store va deveni locul de intalnire al celor care viseaza, lanseaza si dezvolta solutii de orice fel pentru antreprenori. Va fi o mare vitrina cu articole pentru IMM-uri. Oameni cu idei se intalnesc cu echipa noastra de Digital Transformation pentru ca solutiile lor sa poata avea o expunere larga, imediata – pentru ca aici sunt cele mai multe IMM-uri”. – declara Tiberiu Moisa, Director General Adjunct, Banking pentru IMM, Banca Transilvania“Vedem provocarile cu care antreprenorii se confrunta zi de zi, asa incat ne-am dorit sa inlesnim rezolvarea a cat mai multe dintre acestea. Avand acces la o serie de firme cu produse inovative, digitale, care rezolva probleme reale, am creat BT Store, platforma prin care aceste idei sa ajunga la cat mai multi clienti BT cu spirit antreprenorial”. – adauga Daniel Szekely, Director Coordonator IMM & Microbusiness, Banca Transilvania.

  Solutiile oferite antreprenorilor de partenerii BT Store:
  Smart Billliderul pietei solutiilor online de facturare si gestiune, a revolutionat facturarea in Romania. Solutia oferita este potrivita tuturor afacerilor pentru emiterea, livrarea, incasarea de facturi, avize, proforme, chitante, gestiunea stocurilor etc. – totul online.

  Blugento este o solutie de eCommerce pentru optimizarea afacerii, care ajuta antreprenorii sa isi construiasca de la zero un magazin online.

  eJobs, liderul pietei de recrutare online din Romania, ajuta antreprenorii sa gaseasca angajatii potriviti. Platforma online inseamna in prezent 4 milioane de CV-uri online, 40.000 de job-uri active in orice moment si peste 1.500 de CV-uri actualizate zilnic.

  Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria propune IMM-urilor abonamente medicale pentru echipa, pachete care pot fi unul dintre beneficiile extra-salariale.

  Ebriza este o solutie online pentru vanzarea, emiterea bonurilor fiscale si gestionarea afacerilor din domeniul HoReCa. Ebriza transforma total ceea ce inseamna acum casa de marcat, softul de vanzare si de gestiune.

  ThinkOut este o solutie cu ajutorul careia intreprinzatorii au acces la indici si grafice privind activitatea comerciala a firmei, precum si la predictii pentru un interval de sase luni.

  Calendis Business este o aplicatie completa de programari si o solutie pentru optimizarea si gestionarea businessului.

  REGnet ofera online si la distanta servicii care au legatura cu Registrul Comertului. Antreprenorii beneficiaza astfel de consultanta pentru optimizarea afacerii.

  DocAv este un generator online de documente, care rezolva problema contractelor comerciale.

  iFactor sustine IMM-urile sa transforme in cash, in doar doua zile, facturile emise de clientii sai, cu termene de plata de pana la 180 de zile. Este o solutie la problema de lichiditate a unui business.

  Primul pas al unei companii care are o solutie atractiva pentru antreprenori, complementara bankingului, este inscrierea pe BT Store/Devino partener.

  Pe langa BT Store, Banca Transilvania are următoarele proiecte complementare bankingului pentru antreprenori:  BT Club– cursuri si acces la informatie; Întreb BT – platforma online cu 1.000 de intrebari si raspunsuri despre banking; Robotul Raul – comunicare online, in timp real, prin Facebook Messenger si Skype, respectiv Bucurestiul Intreprinzator -platforma online pe care sunt prezentati oameni si idei care au contribuit la transformarea capitalei in cel mai intreprinzator oras din Romania.

  NU SUNT COMENTARII

  Transmiteti un mesaj

  1 × three =