A doua sesiune de primăvara a târgurilor Produs de Cluj a debutat la Mediaș

produs de cluj

Asociația Produs de Cluj, entitate care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj a dat startul, la finele săptămânii trecute, în municipiul Mediaș, celei de-a doua sesiuni de primăvară a târgurilor tradiționale, expozanții clujeni bucurându-se și în acest an de o primire de excepție.

„Târgurile de la Mediaș sunt una dintre cele mai bune expresii ale faptului că autorități ale administrației publice locale din județe diferite pot colabora în interesul micilor întreprinzători privați, sprijinind astfel dezvoltarea clasei mijlocii, motor al economiei. Mulțumim colegilor de la Primăria Mediaș pentru susținerea proiectului de promovare a culturii naționale tradiționale, aceleași mulțumiri le adresăm în avans și celor din Câmpia Turzii, locație în care vor sărbători Ziua Internațională a Copiilor”, a declarat domnul Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Municipiul Mediaș a intrat astfel pe lista obișnuită a târgurilor „Produs de Cluj”, cele trei ediții organizate până acum fiind tot atâtea ocazii în care locuitorii din zonă au primit expozanții Asociației cu brațele deschise. La acest eveniment au fost prezenți partenerii tradiționali ai instituției, care au expus produse lactate, uleiuri presate la rece, miere de albine și produse apiterapeutice, turtă dulce, ciocolată, pâine și prăjituri de casă, vinuri și lavandă. De asemenea, au fost prezenți artizanii care realizează costume populare din zona Transilvaniei, ștergare și fețe de masă, bijuterii lucrate de mână, ceramică, jucării, cojoace și articole de pielărie. Toate produsele expuse pe cele aproximativ 60 de standuri s-au bucurat de mare trecere, iar spectacolele prezentate la scenă de artiștii clujeni au umplut până la refuz Piața Corneliu Coposu.

Membri „Produs de Cluj” vor fi prezenți, la sfârșitul acestei săptămâni, la evenimentul organizat în municipiul Câmpia Turzii, când, între 1 și 3 iunie, Asociația va înregistra cel de-al 75-lea târg organizat în cei șapte ani de existență.

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

two × 1 =