Răsfăț total la Hotel Nevis Oradea cu pachete unul și-unul!

nevis

Mândru tare hotelul Nevis Oradea! Se vede bine și de pe site.

Rar ne-a fost dat să găsim un hotel atât de bine pus la punct, profesionist și cu servicii de 4 * de așa varietate, atent selectate pentru răsfățul total al unui cuplu, al familiilor care doresc să experimenteze un city break și să aibă și un tratament de înaltă clasă, sau pentru bucuria copiilor, în tabere de vară, cu atât de multe și antrenante activități de socializare și drumeții faine și discotecă și karaoke.

Spune tu, unde mai găsești așa răsfăț? Fie că ești din Oradea, ești în trecere ori în city break, primești un pachet special de wellness cu saună de tot felul, dușuri tropicale și masaj de relaxare, voucher la Aquapark, acces la piscină, jacuzzi, saună, baie cu aburi, dușuri tropicale, o cameră cu petale de trandafir PLUS o cină romantică de te lingi pe sub mustăți.

Unde mai pui că poți sta în jacuzzi și la saună de dimineața până seara, poți cere și mai mult răsfăț cu reflexoterapie, masaj pentru spate, răsfăț oriental, masaj pentru cupluri, masaj facial, masaj cu pietre și uleiuri calde, tot ce n-ai visat vreodată! Totul ține de tine cât de mult răsfăț poți primi. 😀 Rezervi ușor, (chiar ai de unde alege) la telefon sau pe mail și aștepți cu nerăbdare ziua când ai ocazia în sfârșit să te bucuri de un tratament regesc.

Dacă ai copii, poți merge cu ei în tabăra de vară, iar în timp ce tu te vei bucura de relaxare și răsfăț, ei se delectează făcând cursuri de înot, de dans, de engleză, drumeții la munte, lecții de echitație, inițiere în cursuri de pictură și astronomie, fac excursii la rezervația de nuferi și lotuși, la bisericuța de lemn, află tainele fotografiei, se bucură de panorama orașului de pe dealul Ciuperca, vizitează cetatea medievală, se duc la shopping, mall, bowling, cinema city, sau explorează peștera Urșilor sau Peștera Meziad. O mulțime de activități de-ți pare rău că nu mai ești copil să te bucuri și tu cu prietenii tăi de 7 zile minunate!

Pe lângă toate astea, un autocar îi poate lua de la gară, toate momentele din tabără sunt surprinse de fotograful taberei, iar tu rămâi cu toate amintirile pe un DVD.

Nu trebuie să-ți faci griji nici o secundă pentru ei, fiecare activitate fiind coordonată de instructori specializați sub îndrumarea unui conducător de tabără cu experiență.

Așadar, dacă vrei cele mai frumoase amintiri, clipe de răsfăț sau o tabără super mișto pentru cel mic , nu ezita să consulți pachetele complete de la Hotel Nevis Oradea. Ne vei mulțumi. 😉

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

seventeen − six =