World Whisky Day in Romania – 20 mai 2017

whisky

În fiecare an, pe întregul glob, în a treia sâmbătă din luna mai au loc evenimente conectate la nivel global care marchează Ziua Internațională a Whisky-ului (World Whisky Day). Inițiativa a debutat în anul 2012, în Scoția, la Aberdeen și de atunci se bucură anual de un succes considerabil pe întreg globul. World Whisky Day 2017 în România este la a doua ediție, fiind organizată tot de echipa din jurul blogului snoblesse.ro

Orașul Cluj a devenit astfel gazda celui mai estic eveniment de whisky de pe continentul european, afiliat la World Whisky Day. Sloganul evenimentului este ”Raise a dram with the world”. World Whisky Day este o sărbătoare a bucuriei în care prietenii se strâng împreună să celebreze ”apa vieții” (uisge beatha – aquam vitae – whisky). Evenimentele au loc în același timp pe tot globul, însă iubitorii de whisky, sunt încurajați să promoveze această zi acolo unde consideră că pot aduce bucuria și prietenii la un loc.

Echipa snoblesse.ro care a pus țara noastră pe harta whisky-ului global marchează ediția de anul acesta prin două evenimente tradiționale:

– o degustare de whisky cu scotch-uri selecționate de către snoblesse.ro (link: https://www.worldwhiskyday.com/event/world-whisky-day-2017-romania/), programată joi, 18 mai 2017 și

– un whisky party cu premii (link: https://www.worldwhiskyday.com/event/b-bring-bottle-whisky-party-world-whisky-day-2017-romania-cluj/) în data de 20 mai 2017.

Echipa de la snoblesse.ro are drept principal obiectiv ridicarea standardelor serviciilor din distribuție și HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Cafenele) din România, dar și de a familiariza consumatorii români cu rafinamentul și regulile savurării responsabile a a băuturilor.

Echipa snoblesse.ro

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

2 + 20 =