Primaria Cluj-Napoca va invita la Revelion 2017 in Piata Unirii!

piata unirii

Primaria municipiului Cluj-Napoca a pregatit pentru noaptea dintre ani un eveniment pentru clujenii de toate varstele, cu muzica live intre orele 22.00 si 01.00, lumini spectaculoase, focuri de artificii si multa veselie.

Spectacolul de Revelion va incepe in Piata Unirii la ora 22.00, cu un concert de muzica arhaica, sustinut de Florin Stefan acompaniat de taraf. Incepand cu ora 23.00 vom avea parte de un concert aniversar Semnal M, la implinirea a 40 de ani de activitate! Punctul culminant al serii va fi jocul de lumini si artificiile de la miezul noptii. Peste 700 de sticle de sampanie sunt pregatite de catre municipalitate pentru cei care vor celebra Revelionul in Piata Unirii. Dupa trecerea in Anul Nou, de la ora 00.15, va avea loc un concert sustinut de trupa clujeana BigToneZ.

Casutele de la Targul de Craciun vor fi deschise si de Revelion. Toti cei care vor sa petreaca seara de Anul Nou in inima orasului vor avea ocazia sa achizitioneze produse de sezon – ceai sau vin fiert cu scortisoara, migdale si nuci glazurate, produse traditionale, produse artizanale si multe alte bunatati de sezon.

Sambata, 31 decembrie 2016, intrarea la patinoarul din Piata Unirii va fi gratuita.

Evenimentul este organizat de Primaria Cluj-Napoca si sprijinit de NTT Data, Banca Transilvania, Pepsi, Bergenbier, Coral Impex si Orange.

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

10 − three =