Bureau Veritas Romania la Cluj-Napoca din aprilie 2016

bureau veritas romania

Dezvoltarea economica constanta a zonei de nord-vest a tarii impune existenta unei diversitati sporite a solutiilor de certificare, inspectie si testare, astfel incat agentii economici sa poata alege solutia care li se potriveste. Acesta este contextul in care reprezentantii Bureau Veritas Romania au decis deschiderea la Cluj-Napoca a biroului operational cu numarul cinci dupa Bucuresti, Constanta , Ploiesti si Galati.

De aici se vor coordona activitatile de testare, inspectie si certificare la nivel local, activitati adresate cu precadere companiilor ce activeaza in domeniile constructii, servicii si productie industriala, agricultura si industrie alimentara.

Prezent la deschiderea oficiala a directorul general al Bureau Veritas Romania, domnul Alexandru Vidu a declarat ca ”mai mult de jumatate dintre certificatele ISO din Romania sunt emise de firme de apartament” situatie care, in opinia domniei sale, este una ingrijoratoare care duce la pierderea increderii anumitor marci.

Trebuie mentionat totusi ca, in zona de nord-vest a tarii dezvoltarea economica se datoreaza seriozitatii si implicarii de care agentii economici au dat dovada si, chiar si in cazul in care certificarile obtinute de acestia au venit din partea unor companii de talie redusa, nu s-au inregistrat situatii care sa ii puna in dificultate; calitatea produselor si serviciilor oferite de-a lungul timpului, a fost una evidenta, care a generat incredere din partea colaboratorilor interni si externi, favorizand relatiile comerciale si cresterea economica resimtita astazi.

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

16 − 11 =