Promovare în Ghidul de turism al Oradiei

  Oradea

  Primăria Oradea, prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune, lansează în luna mai prima ediţie a Ghidului de turism al orașului. Ghidul va fi tipărit în format de buzunar şi va cuprinde detaliat principalele obiective turistice, harta orașului, evenimentele care se desfășoară în Oradea anul acesta, precum și principalele zone de agreement, gastronomie, relaxare și timp liber.

  Cu acest prilej, invităm agenții economici care își desfășoară activitatea în domeniul turistic din zona centrală – restaurante și cafenele, să devină parteneri ai acestui proiect turistic, încriindu-se la capitolul gastronomie, cafenele și pub-uri.

  Ghidul de turism al Oradei, ediția 2016, va fi tipărit în trei limbi: română, engleză și maghiară, va avea un tiraj de 1000 de exemplare, va fi distribuit gratuit la târgurile de turism internaționale și naționale și va fi pus în vânzare la partenerii Asociației pentru promovarea turismului din Oradea și regiune.

  Vă rugăm să ne trimiteți intenția dumneavoastră de participare până în data de 25 martie 2016, la adresa de email: oradeaturism@gmail.com

  NU SUNT COMENTARII

  Transmiteti un mesaj

  18 − 13 =