Caravana Meșteșugarilor prin toată Transilvania

mestesugarilor

Acest proiect a fost inițiat de Breasla Meșteșugarilor din Transilvania în anul 2015, și are ca scop pe lângă promovarea patrimoniului material și imaterial aferent meșteșugurilor tradiționale și cele moderne, tematizarea problemelor cu care se confruntă reprezentanții acestor meserii.

Caravana se desfășoară anual sub forma unor târguri, expoziții stradale sau interioare, întâlniri, seminarii, flash-mob-uri organizate în diferite orașe ale Transilvaniei.

În primul an am avut ca tematica principală mediatizarea Zilei Mondiale a Artei și Meșteșugului (10 Iunie), în perioada Mai-Iulie organizând târguri individuale sau implicându-ne în evenimente deja consacrate ale orașelor: Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj-Napoca, Mediaș și Sibiu.

0012_15022016_program caravana

În 2016, Caravana Meșteșugarilor va avea ca tematică principală proiectul de lege pentru meșteșugari respectiv elaborarea unui sistem de evaluare a meșteșugarilor.

În cursul lunii Februarie Breasla Meșteșugarilor din Transilvania va trimite oferta de colaborare la toate orașele din Transilvania cu peste 50.000 de locuitori, și va vizita exclusiv orașele unde breasla va fi acceptat cu TITLU GRATUIT, DECI FĂRĂ TAXE PENTRU SPAȚIUL PUBLIC! Caravana își planifică evenimentele între lunile APRILIE și OCTOMBRIE 2016.

Așteptăm înscrierile preliminare din partea:

– meșteșugarilor, artizanilor și producătorilor locali care se obligă să facă demonstrații în cadrul târgurilor și să participe și la seminarii, mese rotunde.

– muzeelor, organizațiilor de profil, instituțiilor de promovare și conservare care doresc să se implice activ în organizarea acestor evenimente cu logistică (spații pentru seminarii), expertiză, personal calificat, etc.

– firmelor, corporațiilor care doresc să se implice financiar sau în altă formă în desfășurarea acestor evenimente contra unei publicități pe măsură.

Pentru orice întrebare nu ezitați să ne contactați: Tel: 0741915082, E-mail: mestesugari@gmail.com

PENTRU ÎNSCRIERI ACCESAȚI ȘI COMPLETAȚI ACEST FORMULAR!!!

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

six + seven =