Care-i fruntea? la FSEGA

Miercuri, 9 decembrie 2015, 18:30 in Aula FSEGA ca în fiecare an în preajma sărbătorilor de iarnă, va avea loc evenimentul Care-i fruntea?, moment autentic românesc bogat în tradiții și emoții. Scopul nostru este acela de a-i stârni pe cei din jurul nostru să își etaleze cu mândrie obiceiurile și porturile populare. Evenimentul este presărat cu o serie de momente inedite conturate de voluntarii OST-ului care caută să evidențieze autenticitatea a trei zone etnografice din România (Ardeal, Moldova, Maramureș) dar și o licitație de produse tradiționale în schimbul unor donații.

În spatele acestui spectacol misiunea noastră este aceea de a strânge donații pentru diferite cazuri sociale. Cu alte cuvinte noi ne propunem să sărim în ajutorarea Centrului de servicii sociale “Sfânta Veronica”, în cadrul căruia funcţionează o casă de tip familial destinată ocrotirii copiilor în regim săptămânal, Centrul de formare a deprinderilor pentru viaţă independentă, Casa specială “Sfântul Nectarie”, Centrul maternal destinat adăpostirii temporare a mamelor care, se confruntă cu situaţii de criză, neavând casă sau fiind alungate cu copiii. Totodată dorim să facem donații Căminului pentru bătrâni “Sfânta Maria”, care are ca scop ocrotirea în regim rezidenţial a persoanelor vârstnice.

Cei dornici de a lua parte la o seară de colinde însoțite de atmosferă plăcută a șezătorilor din trecut și de a gusta la final din sarmale, cozonaci și alte produse tradiționale, sunt așteptați la acest eveniment, intrarea fiind liberă.

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

7 − 3 =