Frumuseţea portului naţional în tendinţele modei la Business Lady Conference

Virgina Linul – o femeie care a integrat frumuseţea portului naţional în tendinţele modei de astăzi, construind astfel o afacere de succes din dorinţa de bunăstare şi împlinire cât şi pasiunea pentru ceea ce a întreprins, pentru acel vis care încet încet a prins formă, le-a dat aripi şi convingerea că ele pot reuşi.

7 femei, 7 poveşti, 7 păreri şi 7 surse de inspiraţie:

Virgina Linul – o femeie care a integrat frumuseţea portului naţional în tendinţele modei de astăzi, construind astfel o afacere de succes.

Hedi Hoka – autoare a cărţii „Iubesc să fiu femeie”, psiholog de meserie şi izvor de înţelepciune la origini.

Sigina Luca – Imagine „I Love Cluj”, antreprenoare şi o femeie cu o personalitate şi hobby-uri mai mult decât impresionante.

Andreea Voineag – Inginer, Team Leader şi Junior Partner, o femeie care a reuşit să facă faţă provocărilor şi să ajungă acolo unde și-a propus, într-o lume dominată de bărbați

Virgina Linul – o femeie care a integrat frumuseţea portului naţional în tendinţele modei de astăzi, construind astfel o afacere de succes.

Aurelia Cristea– politician de meserie, mamă şi soţie. O femeie care a depus efort şi care a crezut în visul ei de a aduce o contribuţie pozitivă în societate.

Bianca Sime – Avocat de meserie, pentru care cuvântul legii şi „Dreapta” cale sunt principii care i-au ghidat întreaga carieră.

Ligia Cremene –   Conf.dr.ing., Life coach & Trainer în orientare profesională şi managementul schimbării, ajută oamenii să se descopere în profunzime, să-şi deblocheze potenţialul şi să-şi trăiască viaţa cu sens

V-am trezit curiozitatea? Vă promitem mult mai mult decât atât şi suntem sigure că veţi avea nevoie de o doză de inspiraţie şi încă un impuls de a crede în visele voastre.

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

1 + nine =