Forumul Economic Satu Mare-Belarus

  Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Satu Mare vă adresează invitația de a participa la Forumul Economic Satu Mare-Belarus, care va fi organizat la sediul CCIA SM în 27 mai, începând cu ora 15.45, cu ocazia vizitei oficiale a delegației Republicii Belarus la Satu Mare.

  Acest anunţ a fost postat pe pagina de Facebook a Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Satu Mare.

  Evenimentul are ca scop promovarea economiei Belarusului si a rezultatelor cooperării cu Romania, precum si stabilirea de contacte directe între întreprinzători din Republica Belarus si firme sătmărene.

  Prezentarea va fi susținuta de Excelenta Sa VALERY MROCHEK, Consilier Economic in cadrul Ambasadei, care este însoțit in vizita sa la Satu Mare de către un reprezentant al firmei ESTAGROTEH (www.estagroteh.ro) – dealer al tractoarelor si combinelor produse de Uzina de Tractoare din Minsk, precum si de distribuitori din producția belarusa, mai exact de la firma CONTE SPA (www.conteelegant.ro) – articole de galanterie: dresuri, ciorapi, șosete, precum si distribuitori ai fabricilor de placi ceramice BERYOZA CERAMICA (www.bsm.by) si KERAMIN (www.eng.keramin.com).

  Sunt asteptati reprezentanții administrației publice locale si potentiali parteneri de afaceri pentru firmele din delegație, dar şi alți oameni de afaceri care ar dori să-şi diversifice relațiile economice externe şi să-şi promoveze produsele pe piata Republicii Belarus.

  Cine doreste sa participe, este rugat sa confirme participarea la CCIASM, cameradecomert.satumare@yahoo.com sau Fax: 0261 715058

  NU SUNT COMENTARII

  Transmiteti un mesaj

  14 + six =