Economia Clujului sub lupa olandezilor

economia

Facultatea de Business a Universităţii Babeş-Bolyai, în parteneriat cu academicieni ai Universităţii de Ştiinte Aplicate din Amsterdam, va prezenta rezultatele ultimelor studii efectuate asupra economiei Clujului, în cadrul seminarului „Emerging Cluj: latest strategic opportunities”, se menţionează într-un comunicat al Universităţii „Babeş-Bolyai”.

Evenimentul va avea loc în data de 29 ianuarie 2015, începând cu ora 13.30, în Aula Facultăţii de Studii Europene (str. Em. De Martonne nr. 1, Cluj Napoca).

Împreună cu experți din mediul de afaceri internațional şi cu manageri de top, vor fi dezbătuţi şi analizaţi factorii de creștere economică şi poziționarea dinamică a regiunii Cluj. Profesori universitari și studenți din cinci țări au intervievat reprezentanți ai mediului de business local, iar rezultatele cercetării lor vor fi prezentate în noua revistă de business „Emerging Cluj” – marcând și lansarea acesteia.

La eveniment va lua parte şi Excelenţa Sa Mr. Wouter Reijers, consulul onorific al Regatului Olandei, conf. univ. dr. Ioan Alin Nistor, decanul Facultății de Business, alături de cadre didactice din UBB  și speakeri din mediul de afaceri local.

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

thirteen − 1 =