Eco-antreprenoriatul

Afacerile verzi si-au facut deja o intrare spectaculoasa pe piata de afaceri, iar oamenii par din ce in ce mai interesati de acest tip de idei. Principalul motiv este protejarea mediului inconjurator si obtinerea unui profit pe baza acestui principiu.
Dave Steiner, CEO la compania Waste Management a spus recent „cand economia nu este atat de bine dezvoltata, oamenii se gandesc sa-si gaseasca joburi si sa economiseasca bani, iar afacerile verzi sunt ideale”.

Companiile trebuie sa investeasca in moduri inteligente pentru a-si mentine afacerile atunci cand economia progreseaza sau regreseaza.

Un al doilea pilon al afacerilor verzi il reprezinta faptul ca acestea imbunatatesc fabricarea si furnizarea bunurilor si serviciilor care folosesc in mod frecvent resursele. Aceasta imbunatatire este valabila si pentru imbunatatirea vietii clientilor. Orice antreprenor trebuie sa-si imbunatateasca produsele si serviciile pentru a-si consolida relatiile cu clientii, angajatii si comunitatea.

Factorii care aduc profit sunt esentiali,dar motorul fundamental care duce catre ideea de afacere verde este faptul ca oamenii cred in salvarea naturii.

Articol complet: Idei de Afaceri

 

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

six − three =